Căutare Live

Un baietel de trei ani din Anglia este alergic la Craciun

Charlie Smith este un baietel de trei ani care nu se poate bucura de Craciun ca si ceilalti copii.

El sufera de astm si de mai multe alergii, astfel ca parintii lui trebuie sa aiba mare grija mai ales in perioada sarbatorilor. El nu poate manca ciocolata, placinta cu carne, tort, prajiuri cu alune sau alte mancaruri traditionale din Anglia. Charlie este, practic, alergic la Craciun.

Familia Smith nu poate cumpara nici macar un brad adevarat deoarece ii poate cauza micutului o criza de astm. Si cand vine vorba de brazii artificiali, parintii trebuie sa fie foarte atenti ca acestia sa nu aiba niciun fir de praf.

Mama copilului a declarata pentru Daily Mail ca baiatul trebuie protejat tot timpul anului, dar mai ales de Craciun. Fratele mai mare al baietelului trebuie sa se spele pe maini de fiecare data dupa ce mananca ciocolata deoarece alergia lui Charlie este extrem de puternica.

Foto: BPM

VIDEO! Accident stupid pe un teren de fotbal american... VIDEO! Vezi joaca dintre un baietel si un pui de Yorkshire Terrier!...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri