Căutare Live

Un bărbat a „ascuns” un mesaj bizar sub podeaua casei sale, ca să fie descoperit peste 30 de ani. Ce a scris

Un bărbat a decis să „ascundă” un mesaj secret sub podeaua casei pe care a cumpărat-o, cu gândul că acesta ar putea să fie descoperit peste 30 de ani. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea.

Un bărbat a dezvăluit pe TikTok ce mesaj a ales să scrie sub podeaua unei case

sursa foto: Profimedia

Recent, pe celebra platformă TikTok au apărut niște clipuri video publicate de un om specializat în investiții în domeniul imobiliar.

Acesta a făcut senzație după ce a arătat urmăritorilor ce mesaj a ales să „ascundă” sub podeaua casei pe care a cumpărat-o recent.

Un bărbat a cumpărat o casă și a „ascuns” un mesaj secret sub podeaua locuinței

Omul își câștigă existența cumpărând locuințe, pe care apoi le renovează și le amenajează, pentru a le vinde ulterior. Adesea, pe contul său de Tik Tok el publică tot felul de clipuri video în care dezvăluie atât părțile bune, cât și părțile nu tocmai plăcute ale activității sale.

Cu un simț al umorului extrem de bine dezvoltat, omul a decis să facă ceva cu totul și cu totul ieșit din comun. Într-o filmare recentă, acesta și-a sfătuit urmăritorii de pe celebra platformă să nu uite să lase mereu un mesaj „ascuns” sub podeaua unei case, înainte de-a vinde locuința sau de-a o renova. Și ca totul să fie ca la carte, acesta a pus sugestia în aplicare, oferind un model.

Citește și: O tânără a cumpărat o casă fără s-o viziteze înainte și a descoperit o ușă secretă în dormitor. Peste ce a dat

„Atunci când faceți renovări nu uitați să lăsați un mesaj pentru următorul proprietar, chiar sub noua podea pe care o puneți”, a explicat acesta, potrivit celor de la dailystar.co.uk.

Acesta a folosit vopseaua din dotare și a scris pe jos un mesaj despre care el crede că o să enerveze cu siguranță pe cei din generația Y, numită și „Millenials” (n.r. mileniali). Potrivit cercetătorilor, este vorba despre persoanele născute la începutul anilor 1980 (primii mileniali) și generația îi cuprinde inclusiv pe cei născuți la începutul anilor 2000.

@longrealestate

Hidden messages, jk I really do like the office ##theoffice ##GossipGirlHere ##foryou ##foryoupage ##rental ##apartment ##landlord ##remodel ##jokes

♬ original sound - LongRealEstateInvestor

Omul a scris sub podea „nu îmi place serialul Friends” sau „Nu este amuzant show-ul The Office”, făcând referire la producții extrem de îndrăgite de „mileniali”, cu scopul de a-i enerva pe următorii proprietari, mai ales atunci când (așa cum presupune el) vor descoperi textele „peste 30 de ani”.

Clipul video cu mesajul secret „ascuns” sub podea a adunat numeroase vizualizări și reacții și unii dintre urmăritorii săi chiar au confirmat faptul că, dacă ar descoperi asemenea texte, cu siguranță s-ar simți cel puțin bizar.

Citește și
fundal albastru si chenare galbene in care sunt simbolurile zodiilor
Horoscop zilnic 3 decembrie 2021. Citește horoscopul zilei pentru fiecare zodie
Horoscop zilnic 3 decembrie 2021. Citește horoscopul zilei pentru fiecare zodie
zarug la asia express într-o ținută extravaganta cu galben și roșu
Cum arată casa în care locuiește Zarug, de la Asia Express - Drumul Împăraților. Imagini din casa acestuia
Cum arată casa în care locuiește Zarug, de la Asia Express - Drumul Împăraților. Imagini din casa acestuia
Colaj cu concurneții de la Asia Express, sezonul 4 și ediția speciala de la Chefi la cuțite
De ce nu au participat Lidia Buble și Mihai Petre la ediția specială de la Chefi la cuțite: „Mi-ar fi plăcut să fiu acolo”
De ce nu au participat Lidia Buble și Mihai Petre la ediția specială de la Chefi la cuțite: „Mi-ar fi plăcut să fiu acolo”
Mai multe articole
@longrealestate

Hidden messages part 4 ##hiddenmessage ##landlord ##GossipGirlHere ##foryou ##foryoupage ##realestate ##landlord ##friends ##millenials

♬ My Heart Will Go On (Titanic) - Maliheh Saeedi & Faraz Taali

Apoi, văzând cât de apreciate sunt sugestiile sale, bărbatul a mai oferit urmăritorilor săi și alte sugestii de mesaje, precum „Te-am căutat pentru garanția mașinii”, menite să surprindă din plin pe viitorii proprietari.

Connie Culp, prima femeie din SUA care și-a făcut transplant de față. Cum arăta înainte ca soțul său să o împuște... Anna și Lucy DeCinque, gemenele care dorm împreună, s-au logodit cu același bărbat. Ce au declarat surorile...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri