Antena Căutare

Un bărbat a crezut că a fost mușcat de țânțar și a ignorat semnul! În scurt timp, familia a trăit un ȘOC

Un bărbat a văzut că i-a apărut un semn pe mână și l-a ignorat complet, crezând că este vorba doar despre o simplă mușcătură de țânțar. Totuși, ceea ce a urmat i-a șocat pe toți!

Un bărbat a văzut că i-a apărut un semn pe mână și l-a ignorat complet, crezând că este vorba doar despre o simplă mușcătură de țânțar. Totuși, ceea ce a urmat i-a șocat pe toți!

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut soțul unei femei pe nume Crissy. Acesta a crezut inițial că semnul roșu apărut pe mână este, cel mai probabil, efectul unei ciupituri de țânțar. Timpul a trecut și adevărul avea să iasă la iveală și să-i șocheze pe toți: era vorba despre o mușcătură de căpușă.

Bărbatul a început să se simtă extrem de rău și a fost imediat dus de urgență la doctor. Acolo, medicii l-au anunțat că are o infecție la rinichi. Diagnosticul era greșit, iar bărbatul s-a stins din viață în următoarele ore.

Totul din cauză că pacientul și familia acestuia nu au fost îndeajuns de informați despre pericolul mușcăturii de căpușă și nu au informat medificii despre incident.

Acum, Crissy și-a făcut publică povestea pentru a-i ajuta pe alții să își dea seama de pericolele la care se expun atunci când ignoră anumite semne, precum mușcătura de căpușă.

Test VIRAL. Exerciţiul care le dă bătăi de cap chiar şi matematicienilor. Tu reuşeşti să găseşti răspunsul corect?... VIDEO VIRAL. O felină cu chip uman face furori pe internet. Imaginile care au şocat o lume întreagă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x