Un bărbat a crezut că a fost mușcat de țânțar și a ignorat semnul! În scurt timp, familia a trăit un ȘOC

Un bărbat a văzut că i-a apărut un semn pe mână și l-a ignorat complet, crezând că este vorba doar despre o simplă mușcătură de țânțar. Totuși, ceea ce a urmat i-a șocat pe toți!

Un bărbat a văzut că i-a apărut un semn pe mână și l-a ignorat complet, crezând că este vorba doar despre o simplă mușcătură de țânțar. Totuși, ceea ce a urmat i-a șocat pe toți!

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut soțul unei femei pe nume Crissy. Acesta a crezut inițial că semnul roșu apărut pe mână este, cel mai probabil, efectul unei ciupituri de țânțar. Timpul a trecut și adevărul avea să iasă la iveală și să-i șocheze pe toți: era vorba despre o mușcătură de căpușă.

Bărbatul a început să se simtă extrem de rău și a fost imediat dus de urgență la doctor. Acolo, medicii l-au anunțat că are o infecție la rinichi. Diagnosticul era greșit, iar bărbatul s-a stins din viață în următoarele ore.

Totul din cauză că pacientul și familia acestuia nu au fost îndeajuns de informați despre pericolul mușcăturii de căpușă și nu au informat medificii despre incident.

Acum, Crissy și-a făcut publică povestea pentru a-i ajuta pe alții să își dea seama de pericolele la care se expun atunci când ignoră anumite semne, precum mușcătura de căpușă.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri