Antena Căutare

Un bărbat a cumpărat o imagine la preț mic, dar apoi a ieșit la iveală „secretul”! Când a aflat despre ce e vorba, omul a amuțit

Un bărbat a cumpărat o imagine la un preț extrem de mic, dar nu a durat mult și ceva incredibil s-a întâmplat. Omul a descoperit ce „secret” ascundea desenul.

desen de albrecht durer Galerie
Un bărbat a cumpărat un desen la preț mic, dar apoi a descoperit ceva complet neașteptat | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut un bărbat din Massachusetts, Statele Unite ale Americii.

Omul în vârstă de 60 de ani, care a dorit să își păstreze anonimatul, a participat la o licitație din Concord și, fiindcă i-a plăcut o imagine desenată ce reprezenta o femeie ținând un copil în brațe, a decis să o cumpere. A plătit suma de 30 de dolari și a luat desenul acasă. După niște ani, „secretul” tabloului a ieșit la iveală.

Ce „secret” a descoperit un bărbat la desenul pe care l-a cumpărat cu 30 de dolari

Bărbatul în vârstă de aproximativ 60 de ani a mers la o licitație și atenția i-a fost atrasă de un desen ce reprezenta o femeie cu păr lung și ondulat, îmbrăcată în rochie, care ține un copil în brațe. Și fiindcă i-a plăcut acest sketch, omul a scos din buzunar suma de 30 de dolari și a cumpărat imaginea, pe care a dus-o acasă.

Citește și: O femeie a vrut să facă duș, dar a observat ceva straniu în gaura de scurgere! Când a ridicat capacul s-a speriat. Ce a găsit

Inițial, omul nu a bănuit că această imagine ascunde un veribital „secret” ce îi poate schimba radical viața. Apoi, ceva s-a întâmplat și acest sketch a ajuns să fie analizat de către specialiști în domeniul artelor vizuale, care au ajuns la concluzia că este vorba despre o operă originală semnată de către celebrul artist Albrecht Durer.

Imaginea a fost găsită în casa fostului arhitect Jean-Paul Carlhain, care a moștenit de la rudele sale o colecție impresionantă de opere de artă, în secolul 19.

desen de albrecht durer

Desenul realizat de celebrul artist Albrecht Durer

Apoi, Clifford Schorer (53 de ani), specialist american în materie de desen, artă și pictură, a auzit zvonuri despre acest posibil desen original semnat de Albrecht Durer prin anul 2019, în timpul unei vizite la Boston. Acesta a făcut tot ce a putut pentru a-l întâlni pe bărbatul care cumpărase lucrarea cu pricina.

Citește și: Un bărbat a găsit o piatră bizară și a luat-o acasă. După 6 ani, acesta a descoperit ce „secret” ascunde: „Are 4 miliarde de ani!”

I-a bătut la ușă și a cerut să analizeze imaginea, dar nu i-a trebuit mult ca să înțeleagă faptul că avea în mâini o lucrare originală, estimată la aproape 50 de milioane de dolari! Este vorba despre un sketch realizat în anul 1503 (Renascentism), deci unul vechi de mai bine de 500 de ani, informează cei de la the-sun.com.

Fără să mai stea pe gânduri, acesta a făcut o înțelegere cu deținătorul desenului. Acesta a putut să își plătească datoriile, să își refacă acoperișul casei, să își cumpere o mașină nouă și să doneze o sumă generoasă la biserică.

O femeie a vrut să facă duș, dar a observat ceva straniu în gaura de scurgere! Când a ridicat capacul s-a speriat. Ce a ... Ce sunt petele rotunde și colorate ca un curcubeu ce apar pe oale, tigăi sau cratițe din inox (oțel inoxidabil)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x