Antena Căutare

Un bărbat a decis să mănânce zilnic câte 4 ouă și un pachet de unt! Cum arată în prezent și ce s-a întâmplat în corpul lui

Un bărtbat a decis să mănânce un pachet de unt pe zi ca parte dintr-un experiment personal și mulți s-au mirat când au descoperit ce s-a întâmplat cu el apoi. 

colaj foto cu un pachet de unt si poza cu 4 oua Galerie
Bărbatul a adoptat o dietă extremă, totul pentru a ajunge la trupul mult visat | profimedia

Un tânăr în vârstă de 28 de ani a uimit oameni din întreaga lume atunci când a dezvăluit ce dietă ieșită din comun care, totul pentru a putea ajunge la corpul mult visat. Omul mănâncă, printre altele, inclusiv un pachet de unt pe zi. Imaginile cu el au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind un val puternic de reacții.

Cine e și cum arată bărbatul care a ales să mănânce un pachet de unt pe zi. De ce a recurs la un asemenea experiment

Jonathan Griffiths are 28 de ani și este din Dorset, Marea Britanie. Omul este atât de pasionat de culturism încât a decis să recurgă la orice mijloace pentru a-și crește masa musculară. A decis să facă un experiment, așa că s-a apucat să consume o dietă pe care mulți n-ar avea curaj s-o încerce.

Citește și: Un bărbat care a vrut să aibă mușchi a ajuns de urgență la spital. Medicii s-au blocat când au văzut ce a putut să înghită omul

Omul consumă un pachet de unt pe zi, ca parte dintr-un experiment menit să îi crească masa musculară. Totul a început în anul 2020, atunci când tânărul a descoperit pe YouTube efectele pe care le poate avea dieta bazată pe proteină. A decis să adopte o dietă carnivoră și a ajuns să consume cantități uriașe de proteine în fiecare zi, pentru a-și crește masa musculară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Jonathan Griffiths consumă 700 de grame de carne pe zi, jumătate de litru de lapte, 100 de grame de brânză, 4 ouă și un pachet de unt pe zi, totul pentru a ajunge la corpul mult visat. Omul evită fructele și legumele și este un mare fan și promotor al dietei carnivore.

Citește și: O fetiță de 7 ani uimește oameni din întreaga lume cu abdomenul său plin de mușchi. Cum arată atunci când își dă jos tricoul

Pe când avea 14 ani, britanicul a suferit un accident la coloana vertebrală, în timpul unei meci de rugby și azi, el susține că dieta carnivoră l-a ajutat cu refacerea și durerile i s-au diminuat. În plus, el spune că se poate mișca mult mai bine și că se simte mult mai confortabil în corpul său, mai ales de când se poate lăuda cu anumite perforanțe, au informat cei de la nypost.com.

„Oricine care are probleme de sănătate precum ce am avut eu, adică probleme cu coloana, ar trebui să încerce dieta mea”, a mai spus bărbatul.

Specialiștii recomandă că orice dietă extremă trebuie adoptată după un set riguros de analize și după o discuție cu medicul nutriționist.

O femeie a descoperit că soțul avea o aventură cu mama ei, adică soacra lui! Ceea ce a urmat întrece orice imaginație... Banii aruncați în Fontana di Trevi se strâng de două ori pe săptămână. Ce sumă colosală rezultă și la ce este folosită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x