Antena Căutare

Un bărbat a găsit la ușă un bilet neașteptat lângă o cutie. Când l-a citit, omul a fost uluit. Ce a descoperit

Un bărbat a fost atât de deranjat de luminile de Crăciun ale vecinului său încât a decis să îi lase în ușă un bilet complet neașteptat. Mesajul acestuia a devenit viral pe internet.

un bilet cu un mesaj lipit pe o usa Galerie
Omul a fost mai mult decât surprins atunci când a descoperit ce i-a lăsat vecinul său la ușă | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut un bărbat în preajma sărbătorilor de iarnă din acest an. Omul a fost atât de uimit de biletul pe care i l-a lăsat vecinul său, încât a povestit totul pe internet, pe celebra platformă Reddit.

Alături de mesajul neașteptat, vecinul supărat a lăsat și un cadou neașteptat, spre marea surpriză a tuturor. Întâmplarea a făcut rapid înconjurul lumii, stârnind numeroase reacții în mediul online.

Un bărbat a primit de la vecinul său supărat un cadou și un bilet cu un mesaj complet neașteptat

Crăciunul este un mare prilej de sărbătoare pentru milioane de oameni din întreaga lume și nu puțini sunt cei care se lasă cuprinși de febra cumpărăturilor sau a decoratului cât mai festiv. Printre ei s-a numărat și un utilizator al platformei Reddit, care a trecut printr-o întâmplare cât se poate de neobișnuită.

Într-una dintre zile, omul a deschis ușa și a găsit pe preșul casei sale o cutie alături de un bilet. Când a citit mesjaul de pe hârtie, omul a avut parte de o surpriză uriașă. Acesta a fost atât de uluit de cele întâmplate încât a pozat darul neobișnuit și biletul și a publicat totul pe internet. Nu a durat mult și internauți din întreaga lume au reacționat imediat. Unii au lăudat gestul vecinului, în timp ce alții l-au criticat și au ales să vadă doar partea negativă a lucrurilor. Iată mai jos ce scria pe hârtia lăsată pe preșul de la intrarea în casă:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mulți dintre internauți au fost surprinși de gestul acestuia, pe care l-au considerat foarte politicos și elegant.

Cum îți dai seama dacă stai într-o cameră curată de hotel sau pensiune. Secretul știut doar de menajere... Cum scapi imediat de condensul de pe geamuri. Trucul simplu, ieftin și rapid care va ține ferestrele uscate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x