Căutare Live

Un bărbat a găsit un câine pe stradă și l-a luat. Când a privit atent a găsit un bilet ascuns în zgardă. Ce a descoperit

Un bărbat se întorcea de la cumpărături atunci când a găsit pe stradă un câine, ce avea un bilet prins la zgardă. Când l-a citit, omul a făcut o descoperire complet neașteptată.

Omul a citit biletul prins de zgarda câinelui și a avut o surpriză de proporții

sursa foto: Profimedia

Lionel Vytialingam trăiește în Ipoh (Malaysia) și era o zi ca oricare alta atunci când a decis să facă niște cumpărături. Se întorcea acasă atunci când pe stradă a observat un câine care alerga speriat. Bărbaatul s-a dat jos din mașină și a prins cățelul. Când a privit mai atent, acesta a descoperit un bilet prins de zgarda animalului și ceea ce a urmat e complet neașteptat.

Un bărbat a găsit un bilet prins de zgarda unui câine și când l-a citit a făcut o descoperire complet neașteptată

Lionel Vytialingam se întorcea de la cumpărături atunci când atenția i-a fost atrasă de un câine ce alerga haotic și speriat pe stradă, ca și când căuta ajutor. A coborât din mașină, l-a prins și s-a uitat atent la el. Acesta a fost momentul în care omul a descoperit un bilet prins de zgarda cățelului.

Citește și: O mamă și-a lăsat câinele în cameră cu bebelușul, fără să se gândească la urmări. Ce a descoperit când s-a întors

Bărbatul a luat bucata de hârtie, a despăturit-o și, după ce a citit, a făcut o descoperire la care nu s-ar fi așteptat.

„Ham! Bună! Numele meu e Siggy și sunt cel mai iubitor și atent câine pe care-l vei vedea vreodată. Stăpânul meu regretă faptul că trebuie să mă lase aici cu tine, dar nu mai poate să aibă grijă de mine de acum înainte. Îmi pare foarte rău pentru asta și sunt sigur că și lui îi pare rău.

Te rog, ia-mă acasă cu tine. Te rog, lasă-mă să fac parte din viața și din familia ta. Te rog, iubește-mă!

Citește și: Maribel Sotelo a crezut că și-a cumpărat un cățeluș și a avut o surpriză când a descoperit că s-a înșelat. Ce animal era, de fapt

Sunt un câine din rasa goldendoodle, am cinci ani împliniți anul acesta și nu am fost castrat. Sunt foarte drăguț, nu am mușcat pe nimeni, niciodată! Sunt un bun câine de pază, care vas ta toată ziua în fața casei tale și va lătra la oricine vine în preajma ușii tale, până când îmi vei spune tu să mă opresc. Sau mă voi opri dacă voi cunoaște acea persoană. Și pot chiar să fac și niște trucuri!

Sper că mă vei accepta! Cu dragoste și niște lătrături, Siggy”, scria în biletul găsit de bărbat în zgarda câinelui de pe stradă.

Citește și
colaj delia
Imaginea cu Delia din vacanță, într-o rochie diafană, care a atras atenția tuturor. "Dacă merg în rai, vreau să fii tu la poartă"
Imaginea cu Delia din vacanță, într-o rochie diafană, care a atras atenția tuturor. "Dacă merg în rai, vreau să fii tu la poartă"
colaj gina pistol
Gina Pistol, fotografia adorabilă din vacanță, alături de fiica ei Josephine. Cum au fost surprinse cele două
Gina Pistol, fotografia adorabilă din vacanță, alături de fiica ei Josephine. Cum au fost surprinse cele două
colaj de fotografii cu virgil iantu
Cum arată fiica lui Virgil Iantu. Tânăra are 16 ani și se pozează în costum de baie. A moștenit frumusețea de la ambii părinți
Cum arată fiica lui Virgil Iantu. Tânăra are 16 ani și se pozează în costum de baie. A moștenit frumusețea de la ambii părinți
Mai multe articole

Omul a povestit că a izbucnit în lacrimi după ce a citit mesajul și a descoperit povestea cățelului.

Citește și: A vrut să bifeze o apariție sexy, dar a sfârșit prin a lăsa părțile intime la vedere. Cum arată diva din imagine atunci când se întoarce cu spatele

„Am experimentat mutle emoții, probabil că mulți se uitau ciudat la mine atunci, pe stradă. Nu știam ce fac, dar am luat câinele în mașină și l-am dus acasă. L-am hrănit, i-am făcut baie și i-am dat un culcuș unde să doarmă”, a dezvăluit omul, după această experiență, arată cei de la boredpanda.com.

Câinele găsit cu bilet la zgardă a fost ținut o vreme la bărbatul, apoi acesta a fost adoptat de către fratele său, care i-a oferit animalului o viață superbă și liniștită, în sânul familiei sale.

Un tânăr a mers în club, dar când a ajuns acolo toți l-au privit ciudat și au fugit de el. Ce i-a apărut pe față... Femeia care cheltuie o mică avere lunar pentru câinele ei. Cum arată patrupedul răsfățat și despre ce sumă e vorba...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri