Antena Căutare

Un bărbat a lăsat câteva felii de roșie într-un ghiveci și apoi a așteptat! În câteva zile s-a întâmplat minunea! Toată lumea îl invidiază!

Un bărbat a vrut să facă un experiment simplu cu roșii, dar în scurt timp a ajuns invidiat de toți vecinii! Peste ce minune a dat?

Un bărbat a vrut să facă un experiment simplu cu roșii, dar în scurt timp a ajuns invidiat de toți vecinii! Peste ce minune a dat?

Tututor ne plac experimentele ușoare, pe care le putem face simplu și rapid chiar la noi acasă. A fost și cazul acestui bărbat, care a luat o roșie, a tăiat-o în felii nu tocmai subțiri și apoi a așezat totul într-un ghiveci cu pământ.

A acoperit bucățile de roșie cu o mână generoasă de sol și apoi a așteptat. A udat ghiveciul cu regularitate și, după câteva zile, minunea s-a întâmplat!

Eminem și-a făcut o schimbare radicală de look și fanii nu se mai satură de privit! Cum arată acum celebrul cântăreț

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu mică a fost surpriza bărbatului atunci când a descoperit ce s-a întâmplat în ghiveciul său!

Urmărește clipul video de mai sus ca să te convingi! Cine știe, poate chiar vei vrea să încerci și tu, în vreun ghiveci de flori. Succes!

Au fost prinși cu două kilograme de cocaină în stomac pe Aeroportul Henri Coandă... Provocarea momentului îți spune dacă ai ochi de vultur sau nu mai vezi bine! Ai curajul să încerci!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x