Eminem și-a făcut o schimbare radicală de look și fanii nu se mai satură de privit! Cum arată acum celebrul cântăreț

Eminem și-a uimit fanii după ce a postat pe pagina sa oficială o fotografie cu noul său look. Și parcă nimeni nu îl mai recunoaște!

Eminem și-a uimit fanii după ce a postat pe pagina sa oficială o fotografie cu noul său look. Și parcă nimeni nu îl mai recunoaște!

Artistul în vârstă de 44 de ani nu mai are părul decolorat într-o nuanță deschisă de blond și, mai mult decât atât, și-a lăsat barbă!

Într-o fotografie în care apare alături de colegul său rapper Kendrick Lamar și alături de producătorul Dr Dre, Eminem pare să își fi revenit după dependența de pastile de somn.

Fanii au fost atât de șocați să vadă noua variantă a lui Eminem, încât pe internet s-a născut o adevărată dezbatere pe acest subiect.

Voi ce părere aveți?

Citește și:

Hailie, fiica lui Eminem, va face 22 de ani și întoarce toate privirile! S-a transformat într-o bombă sexy!

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri