Antena Căutare

Un bărbat a mers la magazin ca să cumpere broccoli, dar când a deschis punga a tras o sperietură uriașă. Ce a putut să descopere

Un bărbat s-a dus la magazin ca să își cumpere o pungă de broccoli. Când a ajuns acasă și a deschis pachetul, omul a tras o sperietură de zile mari.

colaj foto cu imagini cu broccoli Galerie
Omul a pozat descoperirea făcută și imaginile au devenit virale | sursa foto: Shutterstock

Era o zi ca oricare alta atunci când un bărbat s-a dus la un magazin local extrem de cunoscut pentru a cumpăra broccoli, însă nu avea să bănuiască faptul că întreaga experiență se va transforma în ceva ce cu siguranță nu va uita prea curând. În pungă omul a descoperit ceva ce l-a speriat din plin.

Un bărbat a mers la magazin ca să cumpere broccoli, dar când a deschis punga a tras o sperietură uriașă. Ce descoperire neașteptată a făcut

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Neville Linton, un bărbat în vârstă de 63 de ani din West Midlands, Marea Britanie. Într-o zi, acesta a decis să meargă la un magazin local foarte cunoscut pentru a cumpăra niște broccoli. Supermarketul este unul frecventat de numeroase persoane și oferă o gamă variată de produse, așa că tocmai acesta a fost motivul pentru care omul a hotărât să își ia broccoli de acolo.

Citește și: Un bărbat din România a intrat cu un şarpe uriaş la gât, într-un fast-food | Video. Cum a reacționat personalul

Neville Linton a ales o pungă, a plătit produsul și s-a dus acasă. Totuși, când a vrut să deschidă pachetul, omul a avut parte de o sperietură de zile mari. Britanicul în vârstă de 63 de ani a găsit, ascuns printre broccoli, un șarpe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„A fost un pericol mare, mai ales că noi locuim cu două persoane vulnerabile în casă”, a dezvăluit britanicul, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: Povestea incredibilă a unui copil care a mușcat un șarpe. Ce s-a întâmplat cu animalul la scurt timp

Inițial, omul a văzut doar capul vietății și a crezut că e o omidă, dar apoi a realizat că dimensiunea e prea mare. A chemat-o pe sora lui, în vârstă de 57 de ani, care i-a zis că e vorba despre un șarpe. Cei doi s-au speriat din plin și au dus punga cu broccoli la magazin, ca să arate ce s-a întâmplat.

Așa cum era de așteptat, și cei de la supermarketul cu pricina au fost șocați și s-au temut de șarpele găsit în punga de broccoli.

Ulterior, șarpele a fost preluat de către o echipă de specialiști și dus la grădina zoologică Dudlet. Cei de la magazin i-au oferit omului o sumă drept compensație pentru cele întâmplate, însă omul nu este mulțumit și este hotărât să ceară mai mult, fiindcă toată întâmplarea a fost nu doar un pericol pentr familie sa, ci și un șoc emoțional puternic.

Un fotograf a dezvăluit ce detaliu de la pozele de nuntă prevestește divorțul unui cuplu, cu mult timp înainte... O mamă și-a pozat fiica, dar când s-a uitat mai atent a văzut ceva neașteptat și s-a speriat. Ce apărea lângă ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x