Antena Căutare

Un bărbat a mers la spital fiindcă avea dureri de burtă. Medicii au avut o surpriză uriașă când au descoperit ce înghițise acesta

Un bărbat în vârstă de 33 de ani s-a dus de urgență la spital și a zis medicilor că îl doare burta. Doctorii au fost uluiți când au descoperit ce avea tânărul în stomac, de fapt.

imagine cu o ecografie si mana unui doctor pe un birou Galerie
Un doctor a trăit o surpriză uriașă atunci când a descoperit ce are pacientul său în stomac | sursa foto: Profimedia

Se spune că medicii, în special cei care sunt chirurgi, văd multe cazuri neobișnuite de-a lungul carierei. Totuși, un doctor din Kosovo a avut parte de o surpriză de proporții atunci când a analizat atent radiografia unui pacient.

Bărbatul a venit la spital acuzând dureri mari de stomac și, după investigații, medicul a dat cu ochii de un detaliu ce l-a lăsat fără cuvinte.

Ce a găsit un medic în stomacul unui tânăr care acuza dureri de burtă

Skender Teljaku este un medic din Kosovo care recent a dezvăluit pe pagina sa de Facebook ce lucru complet neașteptat a găsit, chiar în stomacul unui pacient.

Era o zi oarecare atunci când la spitalul unde el lucrează s-a prezentat un bărbat în vârstă de 33 de ani, care acuza dureri de stomac. Încercând să descopere care este cauza acestor probleme, acesta a trăit o surpriză de zile mari atunci când a înțeles că pacientul înghițise un telefon.

Citește și: Un glonț s-a înfipt în capul unui copil de 6 ani, dar acesta a supraviețuit în mod miraculos. Ce au descoperit medicii

După patru zile în care s-a chinuit cu stări de rău și a realizat faptul că nu poate elimina singur telefonul înghițit, bărbatul s-a prezentat la spital ca să ceară ajutorul medicilor. Doctorul Skender Teljaku i-a făcut pacientului radiografie și alte investigații și a decis că este necesar să-l opereze. Intervenția a fost făcută de urgență, fiindcă medicul s-a temut că bateria dispozitivului ar putea să elibereze acid periculos și să pună astfel în pericol viața omului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Intervenția a fost una de succes și pacientul a fost apoi ținut în spital timp de câteva zile, pentru monitorizare. Ulterior, doctorul a publicat pe pagina sa de Facebook imagini cu telefonul descoperit în stomacul bărbatului și postarea a devenit virală, sâtrnind numeroase reacții în rândul internauților, arată cei de la mirror.co.uk.

Citește și: Arsurile de stomac, de ce apar și cum scapi de ele

În anul 2014, un bărbat în vârstă de 35 de ani, care consumase prea multe băuturi alcoolice, a încercat să înghită telefonul mobil, doar că dispozitivul i s-a blocat în gât și a fost nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a putea fi înlăturat. Apoi, un caz similar s-a petrecut în 2016, atunci când un pacient în vârstă de 29 de ani și-a înghițit telefonul și a fost operat de urgență.

Societatea Britanică de Gastroenterologie a dezvăluit faptul că multe dintre obiectele înghițite de oameni sunt eliminate pe cale natural, la finalul unui ciclu de digestie. În 10-20% dintre cazuri însă, pacienții cu „pofte bizarre” au nevoie de o intervenție laparoscopică și doar 1% dintre pacienți ajung la operație chirurgicală.

Ce a descoperit un vânător de comori într-o casă scoasă la vânzare. Existau zvonuri că în locuință sunt ascunși bani... Doi tineri au crezut că sunt frate și soră, dar ceea ce au descoperit i-a lăsat fără cuvinte: „Părinții au uitat să spun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x