Un bărbat a mers la spital fiindcă avea dureri de burtă. Medicii au avut o surpriză uriașă când au descoperit ce înghițise acesta

Un bărbat în vârstă de 33 de ani s-a dus de urgență la spital și a zis medicilor că îl doare burta. Doctorii au fost uluiți când au descoperit ce avea tânărul în stomac, de fapt.

Un doctor a trăit o surpriză uriașă atunci când a descoperit ce are pacientul său în stomac

sursa foto: Profimedia

Se spune că medicii, în special cei care sunt chirurgi, văd multe cazuri neobișnuite de-a lungul carierei. Totuși, un doctor din Kosovo a avut parte de o surpriză de proporții atunci când a analizat atent radiografia unui pacient.

Bărbatul a venit la spital acuzând dureri mari de stomac și, după investigații, medicul a dat cu ochii de un detaliu ce l-a lăsat fără cuvinte.

Ce a găsit un medic în stomacul unui tânăr care acuza dureri de burtă

Skender Teljaku este un medic din Kosovo care recent a dezvăluit pe pagina sa de Facebook ce lucru complet neașteptat a găsit, chiar în stomacul unui pacient.

Era o zi oarecare atunci când la spitalul unde el lucrează s-a prezentat un bărbat în vârstă de 33 de ani, care acuza dureri de stomac. Încercând să descopere care este cauza acestor probleme, acesta a trăit o surpriză de zile mari atunci când a înțeles că pacientul înghițise un telefon.

Citește și: Un glonț s-a înfipt în capul unui copil de 6 ani, dar acesta a supraviețuit în mod miraculos. Ce au descoperit medicii

După patru zile în care s-a chinuit cu stări de rău și a realizat faptul că nu poate elimina singur telefonul înghițit, bărbatul s-a prezentat la spital ca să ceară ajutorul medicilor. Doctorul Skender Teljaku i-a făcut pacientului radiografie și alte investigații și a decis că este necesar să-l opereze. Intervenția a fost făcută de urgență, fiindcă medicul s-a temut că bateria dispozitivului ar putea să elibereze acid periculos și să pună astfel în pericol viața omului.

Intervenția a fost una de succes și pacientul a fost apoi ținut în spital timp de câteva zile, pentru monitorizare. Ulterior, doctorul a publicat pe pagina sa de Facebook imagini cu telefonul descoperit în stomacul bărbatului și postarea a devenit virală, sâtrnind numeroase reacții în rândul internauților, arată cei de la mirror.co.uk.

Citește și: Arsurile de stomac, de ce apar și cum scapi de ele

În anul 2014, un bărbat în vârstă de 35 de ani, care consumase prea multe băuturi alcoolice, a încercat să înghită telefonul mobil, doar că dispozitivul i s-a blocat în gât și a fost nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a putea fi înlăturat. Apoi, un caz similar s-a petrecut în 2016, atunci când un pacient în vârstă de 29 de ani și-a înghițit telefonul și a fost operat de urgență.

Societatea Britanică de Gastroenterologie a dezvăluit faptul că multe dintre obiectele înghițite de oameni sunt eliminate pe cale natural, la finalul unui ciclu de digestie. În 10-20% dintre cazuri însă, pacienții cu „pofte bizarre” au nevoie de o intervenție laparoscopică și doar 1% dintre pacienți ajung la operație chirurgicală.

Citește și
colaj gina pistol si smiley la botezul lui josephine si gina pistol intr-o salopeta alba
Gina Pistol, dificultățile cu care se confruntă la 6 luni după ce a devenit mamă. "Când o să îmi revin? Când?"
Gina Pistol, dificultățile cu care se confruntă la 6 luni după ce a devenit mamă. "Când o să îmi revin? Când?"
colaj ana crudu si daniela crudu
Sora Danielei Crudu s-a căsătorit. Primele imagini de la cel mai important eveniment din viața Anei Crudu
Sora Danielei Crudu s-a căsătorit. Primele imagini de la cel mai important eveniment din viața Anei Crudu
elena stroe intr-un maieu negru, pantaloni scurti negri, pe o terasa intr-un peisaj de munte
Elena Stroe, fosta concurentă de la Insula Iubirii, dă cărțile pe față. Ce dezvăluiri face bruneta despre viața ei amoroasă
Elena Stroe, fosta concurentă de la Insula Iubirii, dă cărțile pe față. Ce dezvăluiri face bruneta despre viața ei amoroasă
Mai multe articole
Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri