Antena Căutare

Un glonț s-a înfipt în capul unui copil de 6 ani, dar acesta a supraviețuit în mod miraculos. Ce au descoperit medicii

Un copil în vârstă de 6 ani a supraviețuit în mod miraculos după ce un glonț i s-a înfipt în cap, aproape de craniu, chiar în timp ce se afla în bucătărie.

imagine cu Adrian Lexter Pascua, copilul care a avut un glont in cap Galerie
Adrian Lexter Pascua era în casă alături de mama sa atunci când un glonț i-a nimerit capul | sursa foto: Profimedia

Adrian Lexter Pascua din provincia Batangas din Filipine se afla în bucătărie alături de mama sa și bea un pahar cu apă atunci când un zgomot puternic s-a auzit. Prin acoperișul fragil al casei a pătruns un glonț ce s-a înfipt în craniul băiatului de doar șase ani.

În mod miraculos, copilul a supraviețuit și i-a uimit pe medici cu modul în care a reușit să sfideze moartea.

Un copil de 6 ani a supraviețuit miraculos după ce un glonț i s-a înfipt în cap

Era o zi obișnuită atunci când Adrian Lexter Pascua stătea în preajma mamei sale, prin bucătărie. Incidentul s-a petrecut chiar în timp ce băiatul bea un pahar cu apă. Glonțul a trecut prin acoperișul locuinței și a nimerit în capul copilului, care a căzut pe podea.

Mama acestuia nu a conștientizat ce se întâmplase și a crezut că cel mic s-a împiedicat sau că și-a pierdut echilibrul și s-a prăbușit. Îngrijorată când a văzut cum i se prelinge sângele din cap, aceasta l-a dus pe copil la spital, ca să primească îngrijiri din partea medicilor.

Citește și: Și-au dus copilul la spital, pentru că era tot timpul somnoros! Când medicii le-au arătat o radiografie, au avut parte de o surpriză uriașă! Foto

Doctorii i-au făcut imediat lui Adrian Lexter Pascua radiografii și astfel a ieșit la iveală faptul că micuțul filipinez avea un glonț înfipt în cap, în zona craniului.

Adrian Lexter Pascua

Adrian Lexter Pascua, înainte de incidentul cu glonțul ce i s-a înfipt în cap

După ce familia a făcut rost de sumele necesare intervenției, copilul a fost supus unei operații prin care glonțul a fost extras cu succes.

Citește și: Un băiat săpa în grădină atunci când a descoperit o fosilă veche de 500 de milioane de ani. Cum arată aceasta

Acum, copilul trebuie să mai stea internat în spital pentru câteva săptămâni, pentru ca medicii să îi poată monitoriza atent starea de sănătate. Totuși, potrivit declarațiilor făcute chiar de către doctorii respectivului spital din Filipine, pacientul se va recupera complet și nu va avea de suferit în viitor de pe urma acestui incident.

Citește și: Max Woosey, băiatul care doarme în cort, de peste un an, ca să strângă bani pentru nevoiași. Spune, în glumă, că nu revine acasă

Din informațiile prezentate deocamdată în presă nu se cunoaște proveniența glonțului. Familia băiatului însă este fericită că cel mic este bine și că această întâmplare neobișnuită nu s-a terminat într-un mod tragic.

Cazul băiatului a făcut rapid înconjurului lumii și a uimit oameni de pretutindeni.

Cel mai mic bebeluș prematur din lume s-a născut având 212 grame. A fost externat după 13 luni și medicii sunt uluiți... Femeia care refuză cu vehemență să cumpere cadouri pentru copiii vitregi. Care e motivul și ce spune soțul despre atitud...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x