Antena Căutare

Un bărbat a montat o cameră de supraveghere în bucătărie, dar a fost bulversat când a aflat „secretul” soției. Ce făcea femeia

Un bărbat a montat o cameră de supraveghere în bucătărie. Când s-a uitat pe imagini, omul a descoperit ce îi făcea soția lui, pe furiș.

colaj foto cu o femeie si un barbat in bucatarie Galerie
Când a privit imaginile de pe camerele de supraveghere, omului nu i-a venit să creadă | capturi caourttv.com

Omul, căsătorit cu un medic dermatolog, a simțit într-o zi că ceva nu este în regulă, așa că a montat o cameră de supraveghere în bucătărie. A fost de-a dreptul bulversat atunci când a descoperit ce „secret” ascundea soția lui, de fapt.

Un bărbat a montat o cameră de supraveghere în bucătărie și a descoperit ce „secret” ascundea soția lui, de fapt

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Jack Chen. Omul este căsătorit de 10 ani cu Yue „Emily” Yu, medic dermatolog. La un moment dat, acesta a început să se simtă din ce în ce mai rău. A ajuns să se gândească inclusiv la faptul că poate partenera lui de viață este responsabilă.

Citește și: Un bărbat a montat camere ca să filmeze ce face soția lui somnambulă, pe timpul nopții! Imaginile sunt virale pe Tik Tok

Sătul să se tot simtă rău, omul a decis să monteze o cameră de supraveghere în bucătărie, ca să vadă ce face soția lui, atunci când rămâne singură. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a privit imaginile și a realizat ce „secret” ascunde partenera lui de viață.

Practic, femeia alături de care a trăit mai bine de un deceniu, îl otrăvea. Imaginile de pe camerele de filmat au fost mai mult decât concludente pentru cei de la poliția din Irvine, Orange County, California (Statele Unite ale Americii).

O anchetă a fost deschisă imediat și femeia în vârstă de 45 de ani a fost arestată. După ce a fost plătită cauțiunea de 30.000 de dolari, aceasta a fost eliberată, dar este încă cercetată.

Citește și: O mamă a montat o cameră de filmat în dormitorul bebelușului, dar când a privit imaginile a descoperit ceva bizar. Ce a urmat

Ulterior a ieșit la iveală faptul că cei doi soți au doi copii împreună și o relație destul de tumultoasă, cu certuri frecvente, dar și abuzuri fizice și verbale din partea femeii.

„Când Emily devine nervoasă și țipă la copii, de obicei folosește o frază în limba chineză ce îndeamnă să te duci și să mori. Le mai spune că au probleme la cap, că sunt bolnavi la cap, că sunt idioți și proști”, a dezvăluit bărbatul despre soția lui, în timpul unui proces, potrivit celor de la independent.co.uk.

Analizele medicale efectuate de Jack Chen au scos la iveală faptul că, din cauza substanțelor strecurate de soția lui în alimente și băuturi, sănătatea i-a fost puternic afectată. Acum, omul a decis să divorțeze și are un ordin de restricție împotriva soției sale. Întâmplarea a făcut rapid înconjurul lumii și a stârnit numeroase reacții în rândul internauților.

Creatura desprinsă din filmele de groază descoperită în adâncul mării. Cum arată „caracatița-fantomă” care a speriat spe... Notă de plată exagerată într-o destinație râvnită. Nu le-a venit să creadă cât au fost obligați să dea pentru 7 zile de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x