Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Un bărbat a montat camere ca să filmeze ce face soția lui somnambulă, pe timpul nopții! Imaginile sunt virale pe Tik Tok

Un bărbat a descoperit că soția sa este somnambulă și a decis să instaleze camera de supraveghere în casă, pentru a vedea ce face aceasta în somn.

Filmarea apărută pe Tik Tok a adunat mai bine de 37 de milioane de vizualizări

capturi foto/tik tok celinaspookyboo

Celina a reușit să devină cunoscută în toată lumea și să adune milioane de vizualizări pe celebrul site Tik Tok, după ce a postat un clip video cu ea, realizat în timpul unui episode de somnambulism.

Soțul femeii și-a dat seama într-o zi că partenera sa de viață are obiceiuri stranii în timpul nopții, așa că a decis să instaleze un întreg sistem de suparveghere video pentru a putea descoperi ce face soția sa somnambulă, mai exact.

O femeie somnambulă face senzație pe Tik Tok

Nu mica i-a fost surpriza atunci când a urmărit pe calculator imaginile cu Celina. În scurt timp, filmarea a ajuns pe Tik Tok și a adunat miilioane de vizualizări în doar câteva zile și oameni din întreaga lume s-au amuzat copios.

Tânăra a explicat că visa faptul că este la o petrecere la piscină atunci a început episodul de somnambulism.

citește și: O tânără a comandat o rochie de pe internet, dar a amuțit când a deschis coletul. Clipul e viral pe Tik Tok

Camerele de supraveghere instalate de soțul său au surprins-o în timp ce aceasta merge la bucătărie pentru a-și umple brațele cu tot soiul de băuturi.

@celinaspookyboo

I remember dreaming about a pool party

♬ original sound - Celinaspookyboo

Apoi, aceasta s-a îndreptat către gazonul din fața casei și a început să arunce sticlele pe iarbă. Distrându-se de minune, aceasta se întoarce în bucătărie pentru a lua alte sticle și pentru a le arunca celor din visul său.

Un trecător vede scena, se uită puțin îngrijorat, apoi decide că este cazul să plece și să o lase în pace pe femeie.

citește și: Un animal a devenit erou pentru un copil care era la un pas să cadă de pe balcon. Clipul a ajuns viral în mediul online

Celina se întoarce în sufragerie, țipând fericită că petrecerea de la piscină (cea din visul său) este o reușită de zile mari.

Filmarea apărută pe Tik Tok a adunat mai bine de 37 de milioane de vizualizări. În alte clipuri video, Celina plimbă jucării prin casă sau face lucruri extrem de bizarre.

Recomandari