Antena Căutare

Un bărbat a pus anunț că vrea să-și doneze frigiderul bântuit. Ce au descoperit cei care au sunat

Un bărbat a lipit pe stradă un afiș prin care anunța că s-a decis să își doneze frigiderul, deși acesta funcționa bine. Când au auzit care este motivul, oameni din întreaga lume s-au mirat.

barbat uitandu-se in frigider Galerie
Anunțul a devenit viral și a stârnit numeroase reacții în mediul online | sursa foto: Profimedia

De obicei, atunci când donăm lucruri, motivele sunt unele banale. Totuși, un bărbat a reușit să uimească oameni din întreaga lume atunci când a explicat faptul că donează un frigider perfect funcțional, doar fiindcă s-a săturat de „spiritul mamei sale soacre, care o bântuie”.

Un bărbat a dezvăluit printr-un anunț că își donează frigiderul bântuit, în care „se află spiritul soacrei sale”

Acesta nu este scenariul unui film, ci o întâmplare cât se poate de reală din Londra, Marea Britanie. Prin oraș au apărut mai multe afișe care anunță că un bărbat donează frigiderul „bântuit” de spiritul mamei sale soacre. Iată mai jos textul scris în anunțul inedit, ce a devenit viral pe internet și a stârnit numeroase reacții în rândul internauților. Se pare că ulterior au sunat numeroase persoane, ca să ia frigiderul „bântuit”.

Citește și: 11 alimente pe care nu este nevoie să le ții în frigider

„Soacra mea a făcut un infarct chiar în bucătărie și s-a prăbușit la podea, s-a întâmplat chiar în timpul unei furtuni electrice. Sufletul ei a fost transferat în unitatea frigiderului nostru smart. Încă de atunci mi-a transmis semnale subtile, insinuând că mănând prea mult felii de brânză sau că nu am pus capacul cum trebuie la ceva din frigider. Încep să mă simt din ce în ce mai neplăcut din cauza ideii că mama soacră s-a blocat în frigider și mă judecă pentru deciziile mele culinare.

Citește și: De ce nu e bine să pui magneți pe frigider. Avertismentul vine din partea specialiștilor

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Trebuie să dispară. În timp ce soția mea se simte confortabil cu faptul că mama ei e încă printre noi, eu încep să mă simt tot mai neplăcut. În afară de sufletul prins în interior, frigiderul este perfect funcțional și sunt sigur că se va comporta mult mai bine într-o altă casă. Cei interesați sunt invitați să sune le numărul de pe afiș”, a scris bărbatul în anunț, potrivit celor de la dailystar.co.uk.

Citește și: O soacră băgăcioasă a făcut ceva greu de imaginat în fiecare dimineață. Soția a povestit totul. Ce a urmat

Se pare că mai bine de o sută de persoane au sunat la numărul din afiș și au descoperit faptul că la capătul liniei era, de fapt, un showroom de frigidere. Mulți dintre internauți au fost de părere că, până la urmă, totul a fost doar o farsă amuzantă.

Totuși, afișul cu pricina a devenit viral inclusiv pe Twitter, acolo undeva mii de persoane s-au întrecut în tot felul de comentarii, scenarii și glume pe seama acestui subiect.

O tânără de 25 de ani avea dureri de cap și a crezut că e de la alcool, dar medicii i-au dat un diagnostic crunt... Ea e femeia care are 5 copii și 4 nepoți la doar 37 de ani! Cine e și cum arată bunica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x