Antena Căutare

O soacră băgăcioasă a făcut ceva greu de imaginat în fiecare dimineață. Soția a povestit totul. Ce a urmat

O femeie și-a luat inima în dinți și a povestit, cu lux de amănunte, ce a putut să îi facă soacra, în fiecare dimineață, pentru o perioadă mai lungă de timp. Poveste a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea.

imagine cu o soacra Galerie
Când au aflat ce făcea soacra, mulți au fost de-a dreptul uluiți | sursa foto: Shutterstock

Conflictul dintre soacre și nurori este unul vechi de când lumea și pământul. Totuși, o soacră a reușit să devină „vedetă” pe internet după ce soția fiului său a dezvăluit ce a putut să facă femeia în fiecare dimineață, ca să-i strice în mod intenționat ziua.

O noră a dezvăluit ce a putut să-i facă soacra în fiecare dimineață, ca să-i strice ziua

Aceasta este incredibila dezvăluire pe care a făcut-o femeie care a dorit să își păstreze anonimatul, pe o celebră platformă dedicată femeilor și mamelor care își oferă sfaturi și își expun experiența de viață. Mesajul acesteia a stârnit numeroase reacții în rândul internauților și mulți au fost uimiți atunci când au aflat ce a putut să-i facă soacra acestei doamne.

Citește și: Ce a putut face sora miresei, chiar în ziua nunții! Tânăra de 23 de ani a recunoscut totul

Femeia a povestit cum, în fiecare dimineață, se trezește cu soacra la ușă la ora 8:15, cu fix un sfert de oră înainte ca partenerul ei de viață (și fiul femeii) să plece la serviciu. Surprinzător este faptul că soacra vine zilnic, cam la aceeași oră, în mod neanunțat. Și fiindcă este o fire discretă și introvertită, aceasta se simte deranjată de cele întâmplate.

Din spusele sale, ceea ce părea inițial doar o simplă coincidență s-a transformat într-o rutină de zi cu zi. Soacra vine neinvitată dimineața la 8:15 și bate la ușă, fără să aibă vreo problemă anume, ci doar dornică să le facă o vizită, într-un moment în care toată lumea se pregătește să plece la serviciu.

Citește și: Ce a putut să facă o soacră în casa unei femei. Nora a descoperit totul: „I-am interzis să mai vină la noi în casă”

Bărbatul a încercat să-și roage mama să își anunțe vizitele, dar a reacționat imediat și a spus că e mama lui, motiv pentru care nu are nevoie de invitație sau să anunțe înainte. Surprinzător este faptul că, dacă nu i se răspunde la ușa din față a casei, soacra vine și le bate geam, până poate intra în locuință.

„Aveam musafiri vara trecută, chiar erau oameni în casă, cu care nu ne văzusem de ceva timp și pur și simplu a apărut la ușa noastră. A încercat soțul meu să-i sugereze că ar trebui să plece, dar în zadar. Mi se pare nepoliticos și nepotrivit”, a dezvăluit tânăra, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Tânăra a spus că nu ar deranja-o vizitele dacă soacra ar băga-o și pe ea în seamă în loc să vină la ei doar ca să se plângă despre alte persoane, pe care ea nici nu le cunoaște.

Internauții au reacționat imediat și au sfătuit-o pe tânără să îi spună direct soacrei unde e problema, ca să evite astfel de situații neplăcute.

Ce a putut face sora miresei, chiar în ziua nunții! Tânăra de 23 de ani a recunoscut totul... Ce sărbători religioase sunt în 6 iunie. Sfinții pe care Biserica Ortodoxă și Catolică îi cinstesc astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x