Antena Căutare

Un bărbat a tăiat un pepene de 130 de kilograme ca să vadă ce se afla în interior. Ce descoperire a făcut

Un bărbat a fost mai mutl decât surprins atunci când a descoperit în grădina lui un pepene de 130 de kilograme. Când l-a tăiat a avut parte de o surpriză de proporții.

colaj foto cu chris kent si pepenele urias Galerie
Cineva a filmat ce se afla în interiorul pepenelui uriaș, de fapt | Antena 1

Aceasta este incredibila descoperire făcută de un bărbat pe nume Chris. Omul știa că își cumpărase niște semințe mai speciale de pepene, dar nu s-a așteptat să aibă parte de un fruct uriaș, de 130 de kilograme. Ceea ce se afla în interiorul pepenelui i-a uimit pe mulți.

Un bărbat a tăiat un pepene de 130 de kilograme ca să vadă ce se afla în interior. Ce descoperire a făcut

Întâmplarea a avut loc în urmă cu câțiva ani în Carolina (Statele Unite ale Americii). Un bărbat a descoperit un pepene uriaș de 130 de kilograme și a decis să arate lumii „comoara” din grădina lui.

Citește și: Cum alegi un pepene roșu copt și dulce. 7 metode ca să cumperi mereu cel mai bun pepene, fără să faci testul de gust

Atunci, specialiști în agricultură și grădinărit au decis să taie pepenele uriaș pentru a vedea ce se află în interior, iar ceea ceea ce au descoperit a fost fimat. Clipul video a fost ulterior publicat pe YouTube și a adunat mai bine de 19 milioane de vizualizări și zeci de mii de comentarii și reacții de la oaemni din întreaga lume.

Citește și: De ce nu trebuie să mănânci pepene roșu seara. Efectul la care nu te-ai fi gândit

„Chris Kent a donat pepenele fundației, l-a expus în Michigan timp de câteva săptămâni și acum am vrea să vedem ce este în interior”, a prezentat unul dintre bărbații care a participat la analizarea fructului uriaș.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Folosindu-se atent de un cuțit, un alt bărbat taie o bucată, ca o felie, din pepenele uriaș. Acesta este momentul în care iese la iveală interiorul: Înăuntru, fructul are un „buzunar de aer” și nici nu prezintă aceeasă culoare intensă, însă are sâmburi ce pot fi folosiți pentru a obține alte fructe gigant.

Citește și: Cum se taie pepenele mai ușor. Top 10 moduri simple și rapide

Acesta nu a fost cel mai mare pepene găsit de Chris Kent. În anul 2013, omul a reușit să stabilească un record cu un fruct ce a cântărit 158 de kilograme, potrivit celor de la bigpumpkins.com.

Bărbatul este contabil de meserie, însă în timpul liber se ocupă de grădinărit și agricultură. Omului îi place să crească legume gigant, cu care merge la diferite festilvaluri sau competiții din domeniu. Imaginile cu Chris Kent și uriașul său pepene de 158 de kilograme au făcut rapid înconjurul lumii și nu puțini au fost cei care s-au mirat atunci când au văzut fructul.

Un bărbat a mâncat de 20 de ori în restaurante de lux fără să achite nota. Cum a fost posibil... Iluzie optică virală! Privește tigrul din copac și descoperă unde se află peștele, de fapt. Care este răspunsul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x