Căutare Live

Un bărbat a vrut să renoveze camera fiicei sale, dar a găsit un mesaj secret ascuns sub tapet. Ce a descoperit Karl Murphy

Un bărbat a decis împreună cu soția sa să cumpere o locuință mai mare pentru familie. Când a vrut să renoveze casa, acesta a descoperit pe un perete un mesaj complet neașteptat. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea.

Un bărbat a scos tapetul din camera fiicei sale și a găsit un mesaj neașteptat

sursa foto: Profimedia

În luna ianuarie a acestui an, un bărbat pe nume Karl Murphy a decis, împreună cu soția sa, că a venit momentul ca familia să se mute într-o casă nouă, mai spațioasă. După îndelungi căutări, acesta a cumpărat o casă în Lancashire (Marea Britanie).

Dornic să renoveze și să amenajeze totul după bunul său plac, britanicul s-a apucat să scoată tapetul vechi de pe zid. Doar că, pe unul dintre pereți, acesta a găsit un mesaj complet neașteptat.

Un bărbat a găsit în casa în care s-a mutat un mesaj neașteptat, pe unul dintre pereți

Pentru mulți, mutatul într-o casă nouă reprezintă un motiv de bucurie. Pentru Karl Murphy, acest lucru a venit cu o surpriză de proporții. După ce a cumpărat locuința, britanicul a decis să se apuce de renovat, pentru a oferi familiei sale tot confortul posibil. Și fiindcă pereții aveau un tapet vechi și destul de murdar, omul s-a apucat să îl dea jos de pe ziduri.

Citește și: Soții au vrut să-și renoveze noua casă, dar au dat peste un zid fals! Ce au găsit înăuntru i-a lăsat fără cuvinte

Acesta a fost momentul în care a avut parte de o surpriză de proporții. Inițial a crezut că nu vede bine, dar apoi a realizat că pe unul dintre pereții din camera fiicei sale este scris un mesaj complet neașteptat, lăsat de foștii proprietari.

„Eram în camera fiicei mele și scoteam tapetul vechi atunci când am văzut ceva scris pe unul din ziduri. Am încercat să deslușim textul și am făcut chiar și o poză”, a mărturisit bărbatul, potrivit celor de la thesun.co.uk.

Citește și: Un bărbat a descoperit un tunel secret în podeaua sufrageriei. Peste ce „comoară” a dat Colin Steer

După ce a studiant atent cuvintele, familia a realizat faptul că trecuseră aproximativ 46 de ani de când mesajul a fost scris.

„Eu sunt aici, tu ești acolo, separați doar de timp. Cum este în viitor? Sau sunt eu în trecut? Singurul răspuns la asta-tu ești viitorul meu, iar eu sunt trecutul tău. Îți doresc o zi bună”, a fost mesajul scris de Eileen Walmsley, fosta proprietară a locuinței.

Familia a apreciat atât de mult acest mic moment de „călătorie în timp”, încât s-a decis să încerce să ia legătura cu femeia. Au pus poza pe Facebook și, în scurt timp, Eileen a intrat în legătură cu actualii proprietari.

Citește și
colaj de imagini cu elena andreianu si crbl, langa oase si crbl la asia express
Cât de mult a crescut și ce frumoasă e fiica lui CRBL. Alesia moștenește frumusețea părinților
Cât de mult a crescut și ce frumoasă e fiica lui CRBL. Alesia moștenește frumusețea părinților
fotografie cu eclipsa de soare vazuta de aproape
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
colaj de imagini cu ioana tiriac imbracata in alb si negru
Cum arăta Ioana Țiriac înainte de schimbările făcute în ultima vreme. Fiica lui Ion Țiriac este foarte diferită
Cum arăta Ioana Țiriac înainte de schimbările făcute în ultima vreme. Fiica lui Ion Țiriac este foarte diferită
Mai multe articole

„Am fost foarte fericită că au descoperit mesajul. Aveam 14 sau 15 ani atunci când am scris mesajul. Părinții mei au vrut să renoveze camera și am decis atunci să las acest mesaj. M-am gândit atunci la timp și la călătoria în timp și la modul în care suntem toți conectați, într-un fel sau altul. Și așa am decis să las ceva scris, în speranța că cineva va vedea, la un moment dat”, a mărturisit britanica.

Și iată cum, la 46 de ani distanță, mesajul secret de pe perete a ieșit la iveală și a făcut senzație, transformându-se pentru familie într-o frumoasă amintire.

Connie Culp, prima femeie din SUA care și-a făcut transplant de față. Cum arăta înainte ca soțul său să o împuște... O tânără a descoperit că iubitul o înșală, doar privind o poză cu mâncarea acestuia. Ce detaliu l-a dat imediat de gol...
Ultimele știri