Antena Căutare

O femeie a vrut să-și renoveze noua casă, dar a dat peste o cameră secretă! Ce lucru straniu a găsit înăuntru

O femeie a avut parte de o surpriză de proporții atunci când a dat peste o cameră secretă, în timp ce își renova noua casă. Ce a găsit înăuntru i-a uimit pe toți.

Imaginile cu încăperea secretă au ajuns pe TikTok și au făcut senzație

sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o femeie care își spune Kam Mee pe site-ul TikTok. Ca orice om care se mută într-o locuință nouă, și-a propus să facă anumită schimbări și redecorări. La un moment dat, ea și soțul său au dat peste o ușă secretă, ascunsă în spatele unui perete fals.

Se spune că nimic nu se compară cu senzația și cu bucuria de-a te muta într-o casă nouă, pe care o poți amenaja și aranja în funcție de preferințele tale. Totuși, fericirea și entuziasmul au fost rapid înlocuite în cazul acestei familii, atunci când în spatele unui perete au descoperit o cameră secretă.

O femeie a găsit o cameră secretă în spatele unui perete fals din noua sa casă

Femeia nu a stat pe gânduri, ci a pus mâna pe telefon și a filmat momentul în care soțul său pătrunde în spațiu respectiv, pentru a vedea ce se află în respectivul loc. Totuși, nu mică i-a fost surprinza atunci când a văzut peste ce a dat. Apoi, Kam Mee a postat pe contul său de TikTok și alte filmări realizate în camera secretă.

Citește și: O femeie a găsit o cameră secretă în spatele unui dulap vechi. Ce a descoperit înăuntru

Așa cum se poate vedea în imagini, femeia a găsit numeroase fotografii vechi cu mesaje scrise pe spate, dar și o legitimație de elev al unei școli ce nu mai există. Iar seria lucrurilor ciudate nu s-a oprit aici.

@kammee0508

##HiddenRoom ##homeimprovement ##Oldhouse ##Remodel ##creepyhouse

♬ Spooky - GE Music

Filmarea are în prezent mai bine de trei milioane de vizualizări pe TikTok. Mama și-a luat inima în dinți și a observat cu multă atenție ce obiecte au stat ascunse în spatele peretelui fals din nousa sa locuință. Pe lângă tot felul de cutii vechi și prăfuite, pline de amintiri, ea a descoperit în camera secretă inclusiv o poză în care apare un băiețel stând într-o mașină, lângă corpul unui bărbat…fără cap!

Acest lucru a speriat-o într-atât de tare, încât aceasta a simțit nevoia să aratet și internauților poza, în dorința sa de-a elucida misterul straniei imagini.

@kammee0508

Picture found in the wall! ##creepyhouse ##Remodel ##Oldhouse ##homeimprovement

♬ original sound - Kam Mee

Unii au fost de părere că „dispariția” capului are legătură, de fapt, cu timpul de expunere al fotografiei, lucru ce a dus la apariția unui astfel de efect, în timp ce alții au explicat faptul că, în urmă cu mulți ani, pe vremea când fotografiile încă se făceau alb negru, clienții cereau fotografilor să recurgă la astfel de efecte pentru a avea poze ieșite din comun. Practic, chiar și atunci, oamenii nu ezitau să aplice „filtre” pe poze, arată cei de la Thesun.co.uk.

Așa cum era de așteptat, filmările de pe TikTok ale femeii au făcut senzație și au adunat numeroase vizualizări și reacții de la oameni din întreaga lume.

A murit de bătrânețe fetița care avea doar 10 ani. Iryna ‘Irochka’ Khimich suferea de progeria și corpul său arăta ca la... Ce face o menajeră când intră în camera unui turist. Secrete știute doar de cameriste...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Parteneri
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x