Antena Căutare

A fost declarat mort și în scurt timp... înviat! Povestea cutremurătoare a unui bărbat căruia i-a fost scos tot sângele din organism

O poveste uluitoare vine din Statele Unite ale Americii. Un tânăr s-a reîntâlnit acum cu medicii care i-au salvat viaţa, anul trecut. Şi le-a mulţumit cu lacrimi în ochi pentru că s-au luptat să-l readucă la viaţă.

O poveste uluitoare vine din Statele Unite ale Americii. Un tânăr s-a reîntâlnit acum cu medicii care i-au salvat viaţa, anul trecut. Şi le-a mulţumit cu lacrimi în ochi pentru că s-au luptat să-l readucă la viaţă. El a fost găsit îngheţat pe stradă, în luna februrie 2015, de tatăl lui. Paramedicii l-au declarat mort. La spital, însă, un medic a decis să apeleze la o procedură riscantă, folosită în cazul hipotermiilor grave.

Iar minunea s-a produs.

Asta spuneau paramedicii, în ianuarie 2015 despre Justin Smith. Bărbatul însă a supravieţuit miraculos. Iar zilele aceastea a venit să le mulţumească medicilor de la spitalul unde a fost readus la viaţă.

Justin, în vârstă de 25 de ani a fost la limita dintre viaţă şi moarte, anul trecut în februarie, când a căzut inconştient în zăpadă, după ce băuse câteva pahare de alcool într-un bar. A rămas afară în ger ore întregi, până când tatăl lui l-a găsit. îngheţat.

Justin Smith

Deşi paramedicii chemaţi de urgenţă spuneau, la faţa locului, că nu se mai poate face nimic, un medic de la spitalul din Pennsylvania unde a fost dus Justin a reuşit imposibilul. Cu ajutorul unei tehnici folosite în cazul hipotermiilor grave.

Procedura presupune scoaterea sângelui din organism, încălzirea şi oxigenarea lui şi apoi introducerea lui, treptat, înapoi în corp. Iar miracolul s-a produs.

Tânărul nu a suferit nicio leziune cerebrală. Are câteva degete de la mâini şi de la picioare amputate, dar nimic nu-l împiedică să ducă o viaţă absolut normală.

Gestul eroic al unui puști de nouă ani: I-a oferit unei femei fără adăpost o geantă veche, dar conținutul ei a impresion... Peste 90% dintre persoane nu ghicesc despre ce e vorba. Tu ce vezi în această imagine?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x