Antena Căutare

Gestul eroic al unui puști de nouă ani: I-a oferit unei femei fără adăpost o geantă veche, dar conținutul ei a impresionat-o până la lacrimi

Un băiețel din Statele Unite a reușit să ofere cea mai frumoasă lecție de omenie, printr-un gest simplu, dar extrem de valoros.

Un băiețel din Statele Unite a reușit să ofere cea mai frumoasă lecție de omenie, printr-un gest simplu, dar extrem de valoros.

Îl cheamă D.J. Flores, are doar nouă ani și este în clasa a patra. Impresionat de numărul mare de persoane fără adăpost din jurul casei sale, puștiul a decis că e momentul să le vină în ajutor.

Așa începe povestea primei sale fapte bune. Copilul a cerut ajutorul părinților și a reușit să adune în mai multe genți toate cele necesare unei persoane: de la ciorapi, patură, periuță de dinți, până la lucruri mărunte de care orice om are nevoie. A mers apoi alături de mama sa și le-a împărțit celor care își petrec viața pe stradă.

"Ma simt fericit atunci cand ii ajut pe cei din jurul meu", a declarat micutul pentru CBS Dallas.

Gestul său nu a rămas fără răsunet, iar întreaga comunitate, dar și presa din orașul său natal l-au numit pe micul Flores un adevărat erou.

Frumoasa adormită deschide ochii în fiecare zi! Povestea șocantă a fetiței moarte de 90 de ani care arată de parcă a de... A fost declarat mort și în scurt timp... înviat! Povestea cutremurătoare a unui bărbat căruia i-a fost scos tot sângele ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x