Antena Căutare

Un bărbat s-a deghizat în pui pentru a-și ridica premiul de 30 de milioane $ de la loterie. De ce a vrut să se ascundă de soție

Bărbatul nu a vrut să spună familiei că a câștigat 30 de milioane de dolari și a decis să își ridice premiul costumat. Ce l-a motivat pe tată să iasă pe stradă deghizat într-un pui.

colaj
Bărbatul nu a vrut să spună familiei că a câștigat 30 de milioane de dolari și a decis să își ridice premiul costumat. | Profimedia/Gettyimages

Se pare că bărbatul care a câștigat 30 de milioane de dolari nu ar fi vrut să le dea vestea cea mare soției și copilului, deoarece nu își dorea ca aceștia să devină leneși și să îi urmeze obiceiul, potrivit Digi24.

Citește și: Nicole Cherry, costumație spectaculoasă de Halloween alături de fetița ei. În ce personaje cunoscute s-au deghizat

Bărbatul a vrut să își protejeze soția. Cui i-a donat o parte din premiu

Bărbatul din sudul Chinei a câștigat 220 de milioane de yuani, adică 30,6 milioane de dolari americani la loterie și a spus că vrea să-și protejeze soția de „aroganță și lene” și de aceea va păstra secretul, potrivit South China Morning Post, citat de aceeași sursă.

Bărbatul, identificat cu pseudonimul Li, a cumpărat în total 40 de bilete de loterie cu 80 de yuani, adică 11 dolari, în regiunea Guangxi Zhuang. Pe fiecare bilet a marcat aceleași șapte numere. Numerele au fost câștigătoare și cu fiecare bilet a câștigat câte 5,48 milioane de yuani, ceea ce înseamnă că totalul a ajuns la puțin sub 220 de milioane de yuani, potrivit aceeași surse.

Bărbatul a mers, săptămâna trecută, la sediul loteriei în capitala regiunii Nanning pentru a-și ridica premiul. El a făcut și o donație unei organizații caritabile. Cu toate acestea, bărbatul din sudul Chinei a decis să se prezinte la înmânarea cecului costumat într-un personaj de desene animate, mai precis într-un pui, pentru a-și proteja identitatea.

Citește și: Heidi Klum s-a îmbrăcat în vierme la propria petrecere de Halloween. Nimeni nu se aștepta la ce a urmat când și-a dat costumul jos

Metoda costumării a mai fost utilizată în China și în trecut

Se pare că metoda costumării a mai fost utilizată în China și în trecut, deoarece oamenii se tem de necunoscuții care i-ar putea hărțui. Bărbatul a mărturisit că, deși este extrem de entuziasmat de câștigul uriaș, încearcă să nu spună nimănui:

„Nu le-am spus soției și copilului meu. Sunt îngrijorat că s-ar putea simți superiori față de alți oameni și nu vor munci sau învăța la fel de mult”, a spus el.

În urma donației făcute, Li a mers acasă cu 24 milioane de dolari. Bărbatul a mai spus că și-a cumpărat bilete în mod regulat la loterie timp de peste un deceniu și mereu a jucat cu aceleași numere cu care a câștigat acum.

Un bărbat a înapoiat o carte împrumutată de la bibliotecă după 84 de ani și a plătit penalităție. La ce sumă s-a ajuns... O tânără credea că este anxioasă, dar doctorii i-au pus un diagnostic mult mai grav. Ce boală dură îi cauza simptome ase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x