Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Ultimul sărut - Povestea mămicii care şi-a sacrificat viaţa pentru a naşte. Ce s-a întâmplat imediat după ce a fost făcută fotografia este devastator

Ajunsă în luna a patra a sarcinii, Brianna Rawlings, în vârstă de 18 ani, a primit o veste devastatoare: era bolnavă de leucemie. A trebuit să aleagă dacă va păstra sau nu sarcina. A hotărât să nu renunţe la băieţelul care îi creştea în pântec, dar, din păcate, copilul a murit în urma unei operaţii de cezariană făcută cu 3 luni înainte de termen.

Ajunsă în luna a patra a sarcinii, Brianna Rawlings, în vârstă de 18 ani, a primit o veste devastatoare: era bolnavă de leucemie. A trebuit să aleagă dacă va păstra sau nu sarcina. A hotărât să nu renunţe la băieţelul care îi creştea în pântec, dar, din păcate, copilul a murit în urma unei operaţii de cezariană făcută cu 3 luni înainte de termen.

Brianna Rawlings avea 18 şi era în culmea fericirii. Era însărcinată şi urma să devină mama unui băieţel. În luna a patra a sarcinii, medicii i-au dat lumea peste cap. A fost diagnosticată cu cancer, o formă agresivă de leucemie. A fost pusă în faţa unei decizii îngrozitoare: să nască normal, punându-şi viaţa în pericol sau să facă avort, crescându-şi şansele de supravieţuire.

Adolescenta a luat o hotărâre curajoasă. În ciuda durerilor ce îi măcinau trupul şi sănătatea, şi-a născut copilul, dorind ca acesta să aibă o şansă la viaţă.

Decizia de a da viaţă bebeluşului a însemnat înjumătăţirea speranţei ei de viaţă, fiind nevoită să amâne tratamentul necesar în bătălia împotriva cancerului.

"Am luat hotărârea numai cu gândul la Kyden. Era fiul meu, miracolul meu!", a spus Brianna.

Fix de un miracol a fost nevoie atunci când viitoarea mamă a contractat o infecţie ce ar fi putut străbate bariera placentară, îmbolnăvind copilul. Brianna a fost supusă unei operaţii de cezariană în regim de urgenţă, cu 3 luni înainte de termen.

Micuţul a luptat 12 zile pentru supravieţuire, dar, din nefericire, miracolul nu a venit, iar Kyden a murit.

"A fost o perioadă lungă, extenuantă şi foarte dureroasă. Chiar dacă nu mai este cu noi, Kyden mi-a dat putere să lupt mai departe. Voi învinge."

"Eram fericită că urma să devin mamă- toată viaţa, aceasta a fost cea mai mare dorinţă a mea, să am o familie."