Antena Căutare

Imagini revoltătoare surprinse la bordul unei aeronave, la clasa business! Un bărbat s-a ras în cap, în fața celorlalți pasageri

Un bărbat care zbura la clasa business a fost protagonistul unui moment jenant, imaginile surprinse făcând înconjurul internetului. 

Un bărbat care zbura la clasa business a fost protagonistul unui moment jenant, imaginile surprinse făcând înconjurul internetului.

Un bărbat a cărui identitate n-a fost dezvăluită s-a ras în cap în avion, în timpul unui zbor cu United Airlines. Imaginile revoltătoare au ajuns, evident, pe internet, iar multe persoane s-au arătat dezgustate de comportamentul acestuia.

În imaginile făcute publice pe rețelele de socializare se poate vedea cum bărbatul se rade în cap folosind un aparat electric.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Două însoțitoare de zbor i-au cerut să înceteze, însă acesta le-a ignorat.

În mai puțin de 24 de ore de când a fost publicat pe internet, clipul a fost vizionat de mii de persoane, iar multe dintre acestea și-au exprimat revolta față de acest gest.

Nu este primul caz revoltător, însă. În urmă cu câteva luni, o turistă a fost surprinsă în timp ce îndepărta pilozitatea la piscină.

Era obeză și risca să moară, dar a topit 62 de kilograme și acum e o divă sexy cu mulți fani! Cum arată... Imaginația românului nu are limite! El este românul care și-a zidit Loganul în pereții casei cu autorizație! Cât l-a cos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x