Antena Căutare

Imaginația românului nu are limite! El este românul care și-a zidit Loganul în pereții casei cu autorizație! Cât l-a costat extravaganța!

O demonstrează un bărbat din localitatea Teiuş, judeţul Alba, care și-a zidit o maşină în peretele casei.

Nu este o glumă! Este chiar adevărat și este cu acte în regulă! Un român a vrut să fie mai cu moț decât vecinii, motiv pentru care și-a zidit Loganul direct în casă! Cât l-a costat "opera de artă"

O demonstrează un bărbat din localitatea Teiuş, judeţul Alba, care și-a zidit o maşină în peretele casei.Omul si-a dorit sa iasa în evidenţă şi cu siguranţă a reuşit. Bărbatul spune că ideea i-a venit în urmă cu un an, când a făcut și primele demersuri pentru obţinerea avizelor. Imediat după aceea, s-a şi apucat de treabă.

Bărbatul a făcut un cadru metalic foarte rezistent pe care l-a trecut apoi prin peretele de la etaj al casei. Iar pe acel suport a sudat mașina. Investiția și proiectul au costat 6.000 de lei.

Imagini revoltătoare surprinse la bordul unei aeronave, la clasa business! Un bărbat s-a ras în cap, în fața celorlalți ... O femeie care urma să se mărite i-a furat vecinei sale toate florile din curte pentru a-și face aranjamentele! Cum și-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x