Antena Căutare

Un bărbat s-a uitat sub scândurile din podeaua casei sale. Ceea ce a descoperit l-a lăsat fără cuvinte. Peste ce a dat

Un bărbat a decis să își renoveze casa, însă atunci când a ridicat scândurile din care era făcută podeaua a dat peste o descoperire complet neașteptată, ce l-a lăsat fără cuvinte.

imagine cu scandurile unei podele si mana unui om Galerie
Bărbatul a fotografiat totul și a arătat ce descoperire a făcut | sursa foto: Profimedia

Orice locuință are nevoie, din când în când, și de mici zugrăveli, reparații sau lucrări de renovare. Totuși, un bărbat a trăit surpriza vieții sale atunci când a decis să analizeze mai bine scândurile din care era făcută podeaua din locuința sa, veche din secolul al 18-lea. Omul a pozat totul și a arătat ce descoperire a făcut, iar imaginile au devenit imediat virale.

Un bărbat a făcut o descoperire complet neașteptată, chiar sub scândurile din podeaua casei sale. Imaginile au devenit virale

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut un bărbat care a decis într-o zi că a venit momentul să facă niște renovări în locuința lui, veche din secolul al 18-lea. Înainte să se apuce de treabă, omul a vrut să scoată scândurile din podea, ca să le analizeze atent și să vadă dacă este sau nu cazul să le înlocuiască.

Citește și: O femeie s-a mutat în casa nouă și a vrut să schimbe tapetul, dar a găsit un bilet misterios pe perete! Ce mesaj a descoperit

Totuși, nu mică i-a fost surpriza atunci când a realizat că a făcut o descoperire complet neașteptată. Sub respectivele scânduri se afla un spațiu „secret”, plin cu știuleți de porumb.

„Am descoperit 150 de știuleți de porumb în podeaua casei mele. Ce să fac cu ei?”, a scris bărbatul în dreptul fotografiilor pe care le-a publicat pe Reddit, arată cei de la mirror.co.uk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Omul, care locuiește într-o casă veche de peste 300 de ani, crede că fostul proprietar, cel mai probabil, a pus porumbul acolo cu scopul de-a face o izolație. Totuși, acesta a mărturisit faptul că nu își poate explica de ce a ales porumbul, totuși.

Citește și: O femeie și-a cumpărat o casă și renova atunci când a descoperit ceva bizar ascuns sub covor. Peste ce a putut să dea

„De ce și-ar pune cineva porumb uscat în podea și ar închide totul acolo?”, a mai adăugat bărbatul, care a dezvăluit faptul că este totuși recunoscător pentru faptul că toți acei știuleți nu au favorizat apariția mucegaiului și a vreunui miros urât.

Imaginile publicate de bărbat pe internet au devenit virale și au stârnit imediat numeroase reacții în rândul internauților. Unii s-au întrecut în tot felul de glume, alții au sugerat să cheme niște specialiștii să analizeze știuleții, pentru a se asigura că nu e vorba despre vreun soi special, dispărut de mult.

Citește și: Un bărbat a vrut să schimbe parchetul vechi din casă, dar a descoperit o „comoară”. Peste ce a putut să dea

Iluzie optică virală! Găsești câinele din pădure în 9 secunde? Iată răspunsul... Detaliul inedit care îți spune dacă ești însărcinată sau nu, dezvăluit de o stilistă. Trucul cu suvițele de păr, viral p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x