Un bărbat săpa în grădină atunci când a dat peste o cameră secretă în pământ. Ce a găsit

Un bărbat a decis să își reamenajeze grădina casei, așa că s-a apucat să sape. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit o cameră secretă.

Un bărbat a găsit o cameră secretă în grădina casei sale

sursa foto: Profimedia

Sam este un tată din Liversedge (Marea Britanie), care într-o zi a decis că a venit momentul să facă niște lucrări de reamenajare a grădinei. Ca orice om care stă la casă, acesta a profitat de timpul frumos de afară pentru a face curățenie și pentru a pregăti pământul pentru un nou gazon.

Doar că, la un moment dat, chiar în timp ce săpa pentru a nivela solul, omul a dat peste o cameră secretă.

Un bărbat a găsit o cameră secretă, chiar în grădina casei sale

Britanicul se folosea de o lopată pentru a săpa în curte atunci când a simțit că a dat peste ceva neobișnuit. Acesta a explicat cum, în mod complet neașteptat, a simțit că vârful obiectului nu se înfige în sol, ci alunecă în gol. Acesta a fost momentul în care la fața locului a venit și socrul bărbatului, ca să vadă despre ce este vorba. Nu mică a fost mirarea celor doi bărbați atunci când au realizat peste ce au dat.

Citește și: Soții au vrut să-și renoveze noua casă, dar au dat peste un zid fals! Ce au găsit înăuntru i-a lăsat fără cuvinte

„Lopata mea a pătruns prin pământ și am simțit un gol. Socrul meu a venit ca să se uite și am descoperit ceea ce părea să fie un acoperiș și un rând de scări. Acesta a sugerat să nu ne oprim din săpat. Chiar dacă nu mi-a plăcut ideea în primă instanță, acum mă bucur că l-am ascultat. A durat câteva zile ca noi să putem să înlăturăm, folosindu-ne doar mâinile, tot pământul și toate cărămizile, bucată cu bucată.

imagine cu camera secretă găsită de bărbat

Bărbatul a găsit o cameră secretă în grădina sa

Bărbatul a realizat faptul că, în tot acest timp, în grădina sa se afla un buncăr în adevăratul sens al cuvântului, fără ca el să știe. Apoi, omul a plătit pentru intervenția unui excavator, ca să curețe cât mai bine camera secretă peste care a dat în curtea casei sale.

„Inițial am crezut că era doar o celulă veche a unei case din trecut, care a fost dărâmată. Dar oamenii care mi-au văzut pozele de pe internet m-au contactat și mi-au explicat faptul că este vorba despre un buncăr. Sunt instalator, așa că pentru mine, cel mai bun mod de-a folosi locul a fost să îl transform într-o toaletă. Am o grădină mare și un loc retras unde îmi petrec timpul singur cu prietenii, iar acum am și o toaletă. Cei care vin în vizită nu mai trebuie să intre în casă, pot folosi această toaletă pentru care am plătit în jur de o mie de lire sterline ca s-o construiesc”, a explicat bărbatul, extrem de încântat de descoperirea pe care a făcut-o, potrivit celor de la metro.co.uk.

Așa cum era de așteptat, imaginile cu inedita descoperire au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea.

Ultimele știri