Antena Căutare

Un bărbat săpa în grădină atunci când a dat peste o cameră secretă în pământ. Ce a găsit

Un bărbat a decis să își reamenajeze grădina casei, așa că s-a apucat să sape. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit o cameră secretă.

imagine cu o gaura in pamant, gasita de britanic Galerie
Un bărbat a găsit o cameră secretă în grădina casei sale | sursa foto: Profimedia

Sam este un tată din Liversedge (Marea Britanie), care într-o zi a decis că a venit momentul să facă niște lucrări de reamenajare a grădinei. Ca orice om care stă la casă, acesta a profitat de timpul frumos de afară pentru a face curățenie și pentru a pregăti pământul pentru un nou gazon.

Doar că, la un moment dat, chiar în timp ce săpa pentru a nivela solul, omul a dat peste o cameră secretă.

Un bărbat a găsit o cameră secretă, chiar în grădina casei sale

Britanicul se folosea de o lopată pentru a săpa în curte atunci când a simțit că a dat peste ceva neobișnuit. Acesta a explicat cum, în mod complet neașteptat, a simțit că vârful obiectului nu se înfige în sol, ci alunecă în gol. Acesta a fost momentul în care la fața locului a venit și socrul bărbatului, ca să vadă despre ce este vorba. Nu mică a fost mirarea celor doi bărbați atunci când au realizat peste ce au dat.

Citește și: Soții au vrut să-și renoveze noua casă, dar au dat peste un zid fals! Ce au găsit înăuntru i-a lăsat fără cuvinte

„Lopata mea a pătruns prin pământ și am simțit un gol. Socrul meu a venit ca să se uite și am descoperit ceea ce părea să fie un acoperiș și un rând de scări. Acesta a sugerat să nu ne oprim din săpat. Chiar dacă nu mi-a plăcut ideea în primă instanță, acum mă bucur că l-am ascultat. A durat câteva zile ca noi să putem să înlăturăm, folosindu-ne doar mâinile, tot pământul și toate cărămizile, bucată cu bucată.

imagine cu camera secretă găsită de bărbat

Bărbatul a găsit o cameră secretă în grădina sa

Bărbatul a realizat faptul că, în tot acest timp, în grădina sa se afla un buncăr în adevăratul sens al cuvântului, fără ca el să știe. Apoi, omul a plătit pentru intervenția unui excavator, ca să curețe cât mai bine camera secretă peste care a dat în curtea casei sale.

„Inițial am crezut că era doar o celulă veche a unei case din trecut, care a fost dărâmată. Dar oamenii care mi-au văzut pozele de pe internet m-au contactat și mi-au explicat faptul că este vorba despre un buncăr. Sunt instalator, așa că pentru mine, cel mai bun mod de-a folosi locul a fost să îl transform într-o toaletă. Am o grădină mare și un loc retras unde îmi petrec timpul singur cu prietenii, iar acum am și o toaletă. Cei care vin în vizită nu mai trebuie să intre în casă, pot folosi această toaletă pentru care am plătit în jur de o mie de lire sterline ca s-o construiesc”, a explicat bărbatul, extrem de încântat de descoperirea pe care a făcut-o, potrivit celor de la metro.co.uk.

Așa cum era de așteptat, imaginile cu inedita descoperire au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea.

Natalie Bradley, de la obeză la anorexică în doar 15 luni. Cum arată femeia care a atins extremele greutății sale... O tânără a renunțat la un aliment preferat de la micul dejun și a slăbit 80 de kilograme. Cum arată azi Casey Canaday...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x