Antena Căutare

Un bărbat săpa în grădina casei sale atunci când a descoperit o „comoară”. Ce se afla în pământ

Un bărbat săpa în grădină atunci când a descoperit o adevărată „comoară”, chiar în pământ. Omul a pozat totul și imaginile au devenit virale.

colaj foto cu descoperirea facuta de rich gilson Galerie
Bărbatul a pozat descoperirea făcută și imaginile au devenit virale | Suzanne Gilson/thesun.com

Aceasta este incredibila întâmplare prin care a trecut un bărbat în luna iulie a acestui an. Omul a decis să facă niște reparații prin curtea casei, dar chiar în timp ce săpa a descoperit o adevărată „comoară”, la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Un bărbat săpa în grădina casei sale atunci când a descoperit o „comoară” în pământ

Rich Gilson din New Jersey (Statele Unite ale Americii) a văzut că fundația casei sale are nevoie de anumite lucrări de reparații și întreținere, așa că n-a mai amânat momentul și s-a apucat de treabă.

Citește și: O femeie și-a cumpărat șase ouă de la supermarket, dar în scurt timp a făcut o descoperire uriașă. Peste ce a dat

Totuși, chiar în timp ce săpa în grădină, omul a observat ceva straniu în pământ, ca niște trabucuri. Curios, acesta s-a apropiat și a privit mai atent și acesta a fost momentul în care și-a dat seama că a găsit o adevărată „comoară”. Practic, în pământ erau bancnote de 10 și de 20 de dolari, rulate. Rich Gilson a înțeles atunci că este vorba despre bani din anul 1934.

Citește și: Un bărbat săpa în grădină atunci când a dat peste ceva neașteptat. Ce a găsit în pământ: „Era efectiv uriaș”

„Dacă bagi acum mâna în buzunar și te uiți la bani o să vezi că sunt din ani diferiți”, a dezvăluit bărbatul, potrivit celor de la the-sun.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bancnotele găsite erau în stare bună, deși aveau în jur de 90 de ani vechime. Rich Gilson a numărat banii și astfel a descoperit că este vorba despre suma de 1.000 de dolari. Deși este acum ceva mai bogat, americanul a anunțat că nu aare de gând să cheltuie din bani.

Citește și: O tânără și-a cumpărat o carte veche de pe internet, dar când a deschis-o a făcut o descoperire uriașă. Peste ce a putut să dea

„Soția mea era în preajmă atunci când am găsit totul și i-am zis că trebuie să vină rapid să vadă asta, fiindcă sigur nu o să-i vină să creadă ce am descoperit”, a mai mărturisit bărbatul. Fie cineva a jefuit o bancă și a îngropat banii aici în pământ, fie cineva din anul 1934 care nu avea încredere în bănci a decis să își îngroape averea în timpul marii crize economice”, a mai zis omul, potrivit independent.co.uk.

Imaginile cu bancnotele descoperite de bărbat au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind numeroase reacții în rândul internauților.

Un bărbat care zbura cu avionul a vrut să mănânce, dar când a privit farfuria a încremenit de spaimă. Peste ce a putut s... Rugaciunea care trebuie rostită azi, la sfânta sărbătoare "Schimbarea la față". Toate dorințele se îndeplinesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x