Căutare Live

O tânără și-a cumpărat o carte veche de pe internet, dar când a deschis-o a făcut o descoperire uriașă. Peste ce a putut să dea

O femeie a cumpărat o carte veche de pe internet, dar când a deschis-o a făcut o descoperire complet neașteptată. A pozat și a arătat totul pe internet.

Tânăra a filmat ce se afla în carte și clipul video a devenit viral pe TikTok

tiktok @thedyerghoulhouse

Pasionată de antichități, femeia a găsit pe internet o carte veche și a decis s-o cumpere. În niciun moment nu s-a așteptat să facă o descoperire complet neașteptată. În interior, printre foi, aceasta a găsit ceva complet neașteptat.

O femeie a cumpărat o carte veche de pe internet, dar când a deschis-o a făcut o descoperire complet neașteptată

Aceasta este inedita situație prin care a trecut Christina Dyer atunci când și-a cumpărat o carte de pe internet. Pasionată de istorie, aceasta a fost fascinată de cartea din secolul 19, adică din epoca victoriană. Totuși, ceea ce inițial părea o întâmplare cât se poate de normală s-a transformat în ceva cu totul și cu totul neașteptat.

Citește și: Un copil a descoperit o piatră bizară pe o plajă. Peste ce „comoară” a dat, de fapt

Când a deschis-o și a privit mai atent, tânăra a dat peste o pagină unde era scris anul 1862 și un mesaj adresat unei persoane pe nume Julia. Apoi, chiar în timp ce răsfoia și alte pagini, femeia a dat peste ceva complet neașteptat: o șuviță de păr ascunsă într-o hârtie împăturită. Apoi, alte și alte șuvițe de păr uman au fost descoperite, lucru ce a pus-o imediat pe gânduri pe Christina Dyer.

Uluită de ceea ce a găsit, femeia a pus imediat mâna pe telefon și a filmat totul. Clipul video a fost publicat pe TikTok și acesta a devenit imediat viral, stârnind numeroase reacții și adunând mai bine de două milioane de vizualizări.

@thedyerghoulhouse Question is what do i do with them? 🫣 #victorianhair #victorianmourning ♬ Rûn Râbbît x Dârk Mâttêr - Tsezy

„Am găsit în interior mai multe șuvițe de păr. Întrebarea este ce fac cu ele?”, a spus tânăra, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Unii dintre internauți, la fel de pasionați de epoca victoriană ca și tânăra în cauză, au dezvăluit faptul că păstrarea unei șuvițe de păr de la persoana dragă era o practică frecventă în vremurile respective. Același lucru se întâmpla și în cazul părinților care pierdeau un copil.

Citește și: O femeie și-a cumpărat șase ouă de la supermarket, dar în scurt timp a făcut o descoperire uriașă. Peste ce a dat

„Era un mod de-a arăta cuiva afecțiunea sau de-a păstra vie amintirea cuiva”, au explicat mulți dintre internauți.

Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale. Ulterior, tânăra a cercetat mai mult cartea și numele descoperite acolo și a reușit să afle chiar informații interesante despre persoanele ale căror șuvițe le-a găsit.

@thedyerghoulhouse Replying to @elviratsquirrel Constance is a beauty. 🕊 #victorianmourning #victorianera #victorianhair ♬ chrissy wake up but its peaceful - Margot
Când a văzut ce tort i-a pregătit mama lui pentru aniversarea de 16 ani, băiatului nu i-a venit să creadă... Soțului nu i-a venit să creadă când a descoperit ce pofte bizare are soția lui. Ce mânca aceasta pe furiș...
Parteneri
Cum se curăță perfect ardeii copți. Sfaturi pentru a-ți ușura munca
Catine.ro
Ultimele știri
x