Antena Căutare

Un bărbat și-a comandat nuggets de pui, dar când a deschis cutia a rămas fără cuvinte. Ce a găsit în interior, de fapt

 Un bărbat a decis să își comande o porție de nugget de pui. După ce a ajuns acasă și a deschis cutia, omul a rămas fără cuvinte.

barbatul care a comandat nuggets si iubita sa, Megan Taylor Galerie
Tânărul a avut parte de o surpriză de proporții când a deschis cutia de nuggets | sursa foto: Profimedia

Aceasta este întâmplarea prin care a trecut un bărbat din Marea Britanie, pe Nume Stuart, în vârstă de 27 de an. Fiindcă avea poftă de o porție de nuggets de pui, omul a oprit la un celebru fast food și și-a comandat un meniu.

Când a ajuns acasă și a desfăcut cutia în care trebuiau să fie bucățile de carne, acesta a avut parte de o reală surpriză.

Un bărbat și-a comandat o porție de nuggets de pui de la fast food, dar când a deschis cutia a rămas uluit

Angajat în cadrul sistemului de sănătate, Stuart a decis la finalul unei zile istovitoare de muncă să își cumpere o porție de nuggets de pui. A făcut comanda, a plătit și a luat mâncarea la pachet, cu gândul s-o mănânce atunci când ajunge acasă, în Wombourne, Wolverhampton (Marea Britanie). Era 10 seara și, fiindcă are o meserie grea, cu un serviciu în ture, tânărul obișnuiește să își comande pe fugă ceva de la fast food și apoi să plece de îndată acasă, pentru câteva ore de odihnă.

Citește și: Ea e fetița care a mâncat doar nuggets timp de 6 ani. Ce s-a întâmplat apoi cu Jessica Jones

Așa s-a întâmplat și acum, doar că întâmplarea avea să aibă un alt final pentru Stuart, de data aceasta.

nuggets de pui

Tânărul și-a comandat nuggets de pui, dar a primit cu totul altceva

Când a ajuns acasă și a deschis cutia de nuggets, nu mică a fost surpriza omului atunci când a văzut ce se afla în interior, de fapt! Practic, în loc de bucățile de pui, cei de la faast food au greșit comanda și i-au pus în schimb o cantitate generoasă de castraveți murați, tăiați în felii subțiri!

Citește și: O femeie a ajuns la spital și medicii i-au operat fața de urgență, totul din cauza unui burger. Ce a pățit Holly Strevens

Iubita bărbatului, pe nume Megan Taylor, a dezvăluit și ea detalii despre toată această situație inedita.

„Are un loc de muncă stresant și niciodată nu știe când va veni acasă sau când va putea găsi două minute libere, ca să mănânce. Tocmai ce terminase tura și era înfometat atnci când a trecut pe la fast food și a comandat niște nuggets. Când a ajuns acasă însă, surpriza a fost mare. În cutie se aflau doar felii de castravete murat. Inițial am râs și ne-am amuzat, dar apoi am realizat că lui îi era foame și că dezamăgirea a fost mare”, a dezvăluit aceasta, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Ulterior, cei de la respectivul fast food și-au cerut scuze pentru situație și au spus că vor lua măsuri pentru a remedia această situație.

Un cuplu a găsit o cameră secretă, ascunsă în pereții casei. Ce s-a întâmplat după... Ce a putut face o manajeră, atunci când credea că n-o vede nimeni. Camerele de supraveghere au filmat totul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x