Antena Căutare

O tânără a slăbit 39 de kilograme mâncând zilnic la fast food. Cum a fost posibil și ce secret a folosit Karina Villarrreal

O femeie a reușit să slăbească 39 de kilograme și spune că totul se datorează mâncării de tip fast food. Ce secret a folosit Karina Villarreal pentru a ajunge la o siluetă de invidiat?

Karina Villarrreal inainte si dupa ce a slabit 39 de kilograme Galerie
O tânără a dezvăluit ce secret a folositn pentru a slăbi 39 de kilograme, mâncând fast food | sursa foto: Profimedia

O tânără pe nume Karina Villarreal din Raymondville, Texas (Statele Unite ale Americii) a trecut printr-o transformare de zile mari și spune că datorează totul mâncărurilor de tip fast food.

Folosind un truc ignorat de mulți, femeia a reușit să slăbească 39 de kilograme și să ajungă astfel la o siluetă de invidiat.

Citește și: Cinci alimente care au calorii negative. Ce poți include în dieta ta zilnică

O femeie a slăbit 39 de kilograme mâncând alimente de tip fast food și folosind un truc simplu

Karina Villarreal, în vârstă de 26 de ani, a avut o greutate normală până în jurul vârstei de douăzeci de ani. Când o relație de termen lung s-a terminat în mod dureros, tânăra și-a găsit refugiul într-o relație toxică, ce a pus-o mereu în fața unor provocări emoționale. Când depresia și anxietatea au început să fie tot mai greu de suportat, americanca a început să își găsească o alinare în mâncare.

Citește și: Avea 140 de kilograme atunci când a renunțat la un aliment preferat. Peste un an, nimeni nu a mai recunoscut-o pe Claire Friend

Ca să se simtă mai bine în plan emoțional, Karina Villarreal alegea să se relaxeze mâncând și, în mod inevitabil, acest lucru a făcut-o să se îngrașe incredibil de mult. Pe măsură ce timpul a trecut, fata a început să se confrunte tot mai mult cu problema kilogramelor în exces. În 2019, după niște ani de mâncat și trăit haotic, Karina Villarreal a ajuns să cântărească 112 kilograme.

Acesta a fost momentul în care medicii i-au spus că deja riscă să facă diabet, o boală incurabilă și destul de periculoasă. Speriată că ar putea să se confrunte cu o asemenea afecțiune, tânăra din Texas a decis să slăbească și să facă astfel o schimbare semnificativă în viața sa.

Karina Villarreal

Karina Villarreal înainte să slăbească

Și-a abandonat iubitul din relația toxică, a renunțat la numeroasele gustări și mese bogate în calorii și s-a apucat de făcut sport, însă această rețetă clasică nu a ținut la ea. Mereu pofting la mâncărurile preferate și mereu simțind nevoia de carbohidrați, tânăra a decis să includă în dieta sa zilnică și burgerii și meniurile de la fast food-ul preferat. A ales să consume doar cola dietetică și, deși merge aproape zilnic la respectivul restaurant, aceasta a slăbit 39 de kilograme, arată cei de la dailymail.co.uk. Ce secret a folosit?

Citește și: O tânără anorexică a ajuns la 31 de kilograme, apoi s-a apucat de sală. Azi, Connie Hatcher e de nerecunoscut

Karina Villarreal susține că a reușit să slăbească folosindu-se de faptul că produsele de la fast food au numprul de calorii înscris pe ambalaj. Acest lucru a ajutat-o să urmărească atent ce și cât consumă, pentru a-și controla astfel aportul zilnic. Pe lângă o porție de nuggets de pui cu o cola fără calorii, tânăra mai consuma într-o zi și o porție de pește cu legume.

Având grijă să nu depășească limita de 1.400 de calorii oe zi, femeia a reușit să slăbească 39 de kilograme. Azi, Karina Villarreal arată într-o formă de zile mari și atrage privirile tururor. Mulți se miră de dieta cu fast food a femeii, dar și de silueta sa de acum.

Ce a putut să ceară o mamă vitregă viitoarei sale fiice, chiar înainte de nuntă. Copila de 15 ani a dezvăluit totul... Vecinii au fost uluiți când au văzut ce au putut face doi soți în curtea lor, după ce au achitat creditul pentru locuinț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x