Antena Căutare

Un bărbat și-a părăsit familia și ACUM trăiește ca o fetiță de șase ani! A fost adoptat de o familie - VIDEO

Paul, un canadian, în vârstă de 52 de ani, și-a părăsit soția și cei șapte copii, pentru a-și îndeplini un vis. Acesta și-a dorit dintodeuna să fie o fetiță de 6 ani.

Paul, un canadian, în vârstă de 52 de ani, și-a părăsit soția și cei șapte copii, pentru a-și îndeplini un vis. Acesta și-a dorit dintodeuna să fie o fetiță de 6 ani.

În prezent, având numele de Stefonknee Wolscht, acesta afirmă că nu doar că s-a născut cu genul greşit, ci se simte ca o fetiţă de 6 ani.

“Nu pot să neg că am fost căsătorită. Nu pot să neg că am copii. Dar am trecut peste toate acestea şi acum îmi doresc doar să fiu un copil. Nu mai pot fi adult în momentul de faţă.”, a declarat Stefonknee.

Dupa 23 de ani de căsnicie, la 46 de ani, bărbatul s-a hotărât că nu mai poate continua așa. A luat decizia de a deveni femeie, soţia sa fiind bulversată. Astfel, Paul a ales să devină... o fetiţă de 6 ani.

Și asta nu e tot! Un cuplu mai în vârstă a decis să-l adopte şi să se comporte cu el ca şi cum ar fi fetiţa lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De ce conduc englezii pe partea stânga. Motivul te va pune pe gânduri. Te-ai fi așteptat?... De ce ar trebui să nu îți mai îmbrățișezi câinele! Motivul este surprinzător!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x