Antena Căutare

Un bărbat stătea pe canapea atunci când a auzit un sunet bizar. A dat pernele deoparte și a încremenit de spaimă. Peste ce a dat

Un bărbat stătea liniștit pe canapea atunci când i s-a părut că aude un sunet ciudat. A dat pernele deoparte și a făcut o descoperire complet neașteptată, ce l-a speriat din plin.

Alex Trejo, prinzand sarpele de sub canapea Galerie
Un bărbat a avut parte de surpriza vieții lui atunci când a dat deoparte pernele de pe canapea | sursa foto: Profimedia

Era o zi ca oricare alta atunci când un bărbat a ales să stea pe canapeaua din locuința sa, cu scopul de-a se relaxa. La un moment dat, acesta a auzit un sunat ciudat și, când a dat pernele deoparte, a încremenit de spaimă. Întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit virală.

Un bărbat stătea pe canapeaua din propria casă atunci când a făcut o descoperire neașteptată, chiar în spatele unei perne

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut un om din Lakeside, San Diego (Statele Unite ale Americii).

Era o zi ca oricare alta atunci când bărbatul s-a așezat pe canapea. Totuși, ceva neobișnuit i-a atras atenția. A dat una dintre perne deoparte și acesta a fost momentul în care a făcut o descoperire complet neașteptată, ce l-a încremenit de spaimă.

Citește și: Un bărbat a vrut să meargă la baie, dar când a deschis ușa a încremenit de spaimă. Peste ce a putut să dea

Practic, în spatele pernelor de pe canapea se afla un șarpe de peste doi metri. Omul a tras o spaimă de zile mari, dar a avut prezență de spirit și a pus imediat mâna pe telefon. A solicitat intervenția specialiștilor și acesta a fost momentul în care Alex Trejo a intervenit la fața locului.

Acesta s-a deplasat imediat la casa omului din Lakeside (San Diego) și, folosindu-se de instrumente speciale și de experiența dobândită de-a lungul timpului, acesta a reușit să prindă șarpele lung de peste doi metri.

„Sunt șanse mult mai mari să găsești un ceas de firmă sau ceva de preț în spatele pernelor de pe canapea decât un șarpe”, a dezvăluit Alex Trejo, potrivit celor de la newsweek.com.

Citește și: O femeie a vrut să ducă gunoiul, dar când a privit mai atent pubela a încremenit de spaimă. Ce se afla, chiar lângă pubelă

Specia de reptilă era una care trăiește în mod obișnuit în pădurile tropicale și în peșteri și poate ajunge până la doi metri și jumătate.

Alex Trejo a dezvăluit faptul că, cel mai probabil, șarpele a evadat de la stăpânul său, dar nu se știe cu exactitate cum a reușit să se strecoare pe canapeaua bărbatului.

Specialist în prinsul reptilelor, acesta a mărturisit faptul că primește des solicitări să scoată șerpi de pe proprietățile oamenilor. Ceea ce a făcut această misiune cu adevărat deosebită a fost faptul că s-a găsit un șarpe dintr-o specie destul de rară, găsită doar în Asia.

Un primar s-a căsătorit cu un aligator și tot satul a fost de acord. Cum a arătat ritualul nupțial al celor doi... Test de personalitate viral. Poziția în care ții picioarele arată multe despre tine. Ce trebuie să afli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x