Antena Căutare

Un bărbat a vrut să meargă la baie, dar când a deschis ușa a încremenit de spaimă. Peste ce a putut să dea

Un bărbat a vrut să meargă la baie, dar când a deschis ușa și s-a apropiat de vasul de wc, omul a tras o speritură de zile mari.

imagine cu toaleta barbatului care a facut o descoperire neasteptata Galerie
Omul a făcut o descoperire complet neașteptată, chiar în toaleta din propria casă | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut un bărbat dintr-un oraș numit Trang, din Thailanda. Omul a vrut să meargă la baie în timpul nopții, dar a făcut o descoperire pe care nu o va uita prea curând.

Ce a descoperit un bărbat atunci când a vrut să meargă la baie în timpul nopții

Întâmplarea a avut loc pe 6 aprilie 2022, dar a ajuns pe internet și a făcut rapid înconjurul lumii, povestea devenind astfel virală. Omul a avut parte de o zi cât se poate de normală și apoi s-a culcat. În timpul nopții, acesta s-a trezit și a simțit nevoia să meargă la baie. A deschis ușa și, când s-a apropiat de vasul de wc, a dat peste ceva complet neașteptat, ce l-a făcut să se sperie din plin.

Citește și: O femeie se simțea obosită și avea vânătăi pe corp, dar medicii i-au dat vestea ce i-a schimbat viața. Ce avea, de fapt

Practic, chiar în interiorul vasului de wc, se afla un piton care scotea sunete specifice și încerca să se îndrepte către bărbat. Speriat, acesta a fugit închizând ușa băii. A doua zi de dimineață, șarpele era încă prezent, așa că omul a pus imediat mâna pe telefon și a sunat la un serviciu specializat în prinderea reptilelor ce se furișează în casele oamenilor.

Cei din echipa de intervenție s-au deplasat imediat la locuința cu pricina și au intrat în baie ca să caute pitonul. A fost nevoie ca apa să fie trasă de zeci de ori timp de 30 de minute peentru ca pitonul să își facă din nou apariția, la suprafața apei.

Citește și: O tânără privea pozele din vacanță, dar când s-a uitat atent a văzut ceva neașteptat pe fundal. Ce a descoperit

Apoi, folosind echipamentul special din dotare, oamenii au prins șarpele și l-au eliberat în natură, departe de casa bărbatului care a trăit o surpriză în timpul nopții, atunci când a vrut să meargă la baie.

Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind un val puternic de reacții în rândul internauților. În Thailanda sau în Australia, aceste situații nu sunt ieșite din comun, fiindcă există numeroase specii de șerpi care trăiesc acolo. De cele mai multe ori, reptilele se strecoară în locuințele oamenilor fie atunci atunci când vânează hrană, fie atunci când sunt în căutarea unui loc cald, pentru a se odihni sau pentru a-și face un culcuș.

Ea e cea mai frumoasă șoferiță de TIR din lume. Din pozele pe care și le face câștigă 150.000 de dolari pe an... Fenomen misterios în Alaska. De ce a apărut pe cer această urmă cu formă bizară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x