Antena Căutare

Un bebeluș s-a născut în ziua când tatăl lui a murit. Ce spune mama că s-a întâmplat când bărbatul l-a ținut o clipă pe piept

Unele povești sunt făcute ca să învățăm ceva din ele, altele, ca ne aducă zâmbete, unele sunt nostalgice, devastatoare, iar aceasta pare a avea ceva din toate. E povestea unui bebeluș „miracol”, care s-a născut în ziua când tatăl lui a decedat din cauza cancerului. Iată ce a mărturisit mama copilașului.

Un bebeluș s-a născut în ziua când tatăl lui a murit. Ce spune mama că s-a întâmplat când bărbatul l-a ținut o clipă pe piept
Un bebeluș s-a născut în ziua când tatăl lui a murit. Ce spune mama că s-a întâmplat când bărbatul l-a ținut o clipă pe piept | Shutterstock

Mama bebelușului a trecut într-o singură zi prin două poluri opuse: bucurie și tristețe, în egală măsură. O zi fericită și devastatoare deopotrivă, aceeași zi când bebelușul ei a venit pe lume și ziua când tatăl lui, soțul ei, a murit, conform WFSB.com.

Un bebeluș s-a născut în ziua când tatăl lui a murit. Ce spune mama că s-a întâmplat când bărbatul l-a ținut o clipă pe piept

Haley Parke provine din Connecticut, Statele Unite. Ea a împărtășit povestea a ceea ce a trăit în acea zi pe Facebook. Fiul ei s-a născut cu trei săptămâni mai devreme decât termenul inițial, prin cezariană, în ziua când tatăl lui a fost răpus de cancer.

John Beeson Parke, tatăl bebelușului, a fost adus la spital în duminica de dinainte să moară din cauza unor complicații ale bolii. Familia știa că bărbatul mai are de trăit în jur de șase luni, dar au aflat atunci că timpul se scurtase la doar câteva zile.

Cei doi soți au luat o decizie împreună. Deși Haley Parke avea programată nașterea peste trei săptămâni, ea le-a povestit medicilor totul și le-a cerut să îi inducă travaliul. Medicii i-au făcut acesteia cezariană.

Haley Parke: „Cam 20 de minute mai târziu, fiul nostru se năștea. Am apucat să îi ofer un scurt sărut, iar apoi medicii și asistentele au fugit cu bebelușul în salonul unde era tatăl lui și i l-au așezat pe piept”, a mărturisit mama.

Tot ea a scris că în acel moment s-a produs un „miracol”. În clipele cât bebelușul a stat pe pieptul tatălui bolnav de cancer, semnele lui vitale păreau că se îmbunătățesc, iar bărbatul a putut să realizeze ce se întâmplă și că micuțul este fiul lui abia născut.

Ultimele momente ale bărbatului au fost cu bebelușul și soția lui. Tatăl și-a dat ultima suflare cu copilașul pe pieptul lui și ținând într-o mână mâna soției lui, a povestit femeia. Medicii și asistentele care au știut povestea lor au plâns.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Haley Parke: „Unii numesc acțiunile mele eroice, curajoase. Eu numesc asta iubire. Am acționat doar din dragoste. Mi-am pus încrederea că asta este voia lui Dumnezeu și am făcut ceea ce trebuia să fac din dragoste, să duc la sfârșit dorința soțului meu”.

Femeia a povestit totul pe Facebook, iar postarea ei publică are, în clipa de față, peste 114.000 de aprecieri și peste 46.000 de redistribuiri. Foarte mulți oameni au fost impresionați până la lacrimi de poveste. Cineva a scris într-un comentariu: „Povestea ta mi-a adus lacrimi pe obraji, un nod în gât și un gol în stomac. Am citit-o de mai multe ori. Un act de iubire ieșit din comun”.

Citește și: Femeia care nu primise nicio șansă să devină mamă a născut după ce 22 medici au ajutat-o. Cum arată bebelușul-minune

Copilașul a cântărit la naștere puțin peste trei kilograme și a avut aproape 51 de centimetri. Deși Haley și soțul ei nu au apucat să aleagă împreună numele pentru copilaș, băiețelul abia născut a primit numele tatălui - John Beeson ‘Jb’ Parke, așa cum era și firesc, a mărturisit mama lui.

O tânără a mers la spital fiindcă tușea, dar medicii i-au dat o veste ce i-a schimbat radical viața: „Nu am avut alte si... O femeie și-a cumpărat o geantă, dar când a deschis-o a găsit un bilet bizar înăuntru. Ce a putut să citească...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x