Antena Căutare

„Un călător în timp din 2671” atenționează că anul 2024 va fi mai tumultuos decât cel de acum: „Trebuie să-ți faci planuri”

Un internaut care se autoproclamă „călător în timp” avertizează că 2024 s-ar putea să fie cel mai „prost” an din istoria omenirii în ceea ce privește dezastrele naturale.

2024 Galerie
„Un călător în timp din 2671” atenționează că anul 2024 va fi mai tumultuos decât cel de acum: „Trebuie să-ți faci planuri” | Shutterstock, Profimedia

El a precizat că vor exista „valuri sufocante de căldură, dar și tsunami-uri devastatoare”, scrie Dailystar.co.uk.

Citește și: Cei mai răi șefi în funcție de zodie. Acești nativi se enervează repede și au tendința să își subestimeze subalternii

„Un călător în timp din 2671” atenționează că anul 2024 va fi mai tumultuos decât cel de acum

Un utilizator misterios de pe rețelele sociale, care susține că vine din anul 2671, a emis o avertizare cu privire la "dezastrele naturale devastatoare care vor avea loc în 2024".

Eno Alaric, cunoscut și sub numele de @theradianttimetraveller, a adunat mai mult de 26.000 de urmăritori, pasionați de postările sale cu și despre avertismente. Creatorul a vorbit anterior despre planetele gemene cu Pământul, extratereștri și chiar deschideri către alte dimensiuni.

Dar acum, susține că are o listă de evenimente catastrofale începând cu anul 2024.

În videoclipul său, care a strâns mai mult de 2.700 de aprecieri, Eno a scris: "ATENȚIE! Da, sunt un călător în timp real, acestea sunt cele mai grave dezastre naturale care vor avea loc la începutul anului 2024. 2024 este mai rău decât 2023 în ceea ce privește vremea, trebuie să fiți vigilenți și să vă faceți planuri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"29 Ianuarie: Se formează numeroase uragane de categoria 5 și 6, din cauza unui val extrem de căldură. SUA, Mexic și partea superioară a Americii de Sud sunt lovite de uragane, milioane de oameni își pierd casele.

Citește și: Horoscop octombrie 2023. Cum va fi luna octombrie pentru fiecare zodie în parte

"17 februarie: Prima tornadă de categoria F6 lovește Houston, Texas. Distruge aproape întregul oraș, devenind cea mai devastatoare tornadă din istoria omenirii.

"2 aprilie, 11:06: Un cutremur cu magnitudinea 9.8, numit Big John, are loc pe linia faliei San Andreas. Durează peste 45 de minute fără întrerupere, făcând ca majoritatea orașelor San Francisco și alte orașe să fie în ruine.

"2 aprilie, 14:48: Un mega-tsunami, cauzat de Big John, lovește coasta Californiei. Ceea ce a mai rămas din multe orașe este complet distrus, cum ar fi San Francisco, care nu va fi reconstruit decât în 2035."

Internauții de pe TikTok au rămas uimiți de afirmațiile creatorului de conținut, iar în comentarii au dezbătut dacă scenariile de coșmar ar putea deveni realitate.

"Mă bucur că nu sunt în SUA. Suntem în siguranță la Londra?", "Au anunțat literalmente că ar putea fi un uragan mare pe care nu l-am mai văzut până acum.", "Doar America pe harta lumii".

O mireasă a intrat în Cartea Recordurilor, după ce a avut 168 de domnișoare de onoare. Cum a fost posibil: „Nu am putut ... Ai buze subțiri sau buze cărnoase? Ce spune forma buzelor despre tine și personalitatea ta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x