Antena Căutare

Un bărbat spune că s-a întors înapoi, în prezent, din anul 2057. Mesajul bizar pe care l-a transmis imediat pe rețelele sociale

Un presupus "călător în timp" a stârnit dezbateri în mediul online după ce a afirmat că oamenii de știință vor dovedi "existența unei vieți de apoi" în 2057, fiind vorba, de fapt, despre reîncarnare.

calator in timp Galerie
Un bărbat spune că s-a întors înapoi, în prezent, din anul 2057. Mesajul bizar pe care l-a transmis imediat pe rețelele sociale | Shutterstock

Un presupus "călător în timp" a pretins că oamenii de știință vor "demonstra că există o viață de apoi" într-un videoclip neobișnuit, postat pe rețelele de socializare.

Citește și: Perseide 2023. Când are loc evenimentul și cât de afectată va fi fiecare zodie în această zi

Un bărbat spune că s-a întors înapoi, în prezent, din anul 2057. Mesajul bizar pe care l-a transmis imediat pe rețelele sociale

O persoană care se autointitulează „Călător temporal” a adunat peste 1,4 milioane de urmăritori prin distribuirea unor atenționări în ceea ce privește viitorul omenirii, scrie Dailystar.co.uk.

Până acum, videoclipurile s-au axat mai mult pe dezastre naturale, războaie și momentul în care oamenii vor intra în contact pentru prima dată cu viața extraterestră.

Dar un anume videoclip a stârnit dezbateri online după ce utilizatorul a afirmat că oamenii de știință vor dovedi "existența unei vieți de apoi" în 2057.

"În 2057, existența vieții de apoi este dovedită de către un om de știință cunoscut.

Nu se știe dacă poți deveni din nou om, cu toate acestea, este dovedit că te transformi într-o altă specie de animal", se arată în videoclipul care a strâns peste 62.000 de aprecieri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Utilizatorii TikTok s-au grăbit să comenteze pentru a dezbate dacă acest lucru ar putea fi cu adevărat posibil.

Citește și: Ce înseamnă atunci când vorbești în somn. Ce spune despre tine acest lucru considerat de unii oameni "bizar"

"Deci practic reîncarnare?", "Nu, Isus este răspunsul. Poate ar trebui să călătorești înapoi ca să-L vezi", "Nu înțeleg. De ce ne-ai spune toate astea? Ce câștigi din asta?", "Nu sunt genul care să creadă lucruri atât de ușor, dar încep să cred că asta e adevărat", au fost câteva dintre mesajele lăsate de urmăritori pe platforma socială.

Știrea vine după ce un utilizator misterios de pe rețelele de socializare, care pretinde că este un "călător în timp din anul 2858", a emis un avertisment sinistru despre sfârșitul lumii.

Utilizatorul, care postează sub numele de utilizator @darknesstimetravel, a adunat mai mult de 12.000 de urmăritori prin postarea de afirmații excentrice despre evenimente viitoare.

Dar în cel mai recent videoclip al său, utilizatorul a susținut că o "specie ostilă extraterestră" călătorește spre Pământ pentru a-l distruge și că oamenii trebuie să fie pregătiți să "salveze specia noastră".

Creatura bizară, care stă liniștită pe plajă, i-a speriat pe mulți internauți. Au descoperit mai târziu ce era, de fapt,... Momentul ireal în care aproape 100 de balene formează o inimă în largul oceanului, înainte de un sfârșit tragic. Ce a ur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x