Antena Căutare

Un cățeluș a fost „răpit” de o maimuță și ținut ostatic 3 zile pe un stâlp. Ce s-a întâmplat după

Un cățeluș de doar 2 săptămâni a fost „răpit” de o maimuță în Malaezia. Mai mult, primata a ținut ostatic puiul timp de 3 zile, pe vârful unui stâlp de electricitate, până când acesta a fost salvat.

colaj cu o maimuță care ține un cățeluș pe cablurile de înaltă tensiune Galerie
Localnicii au fost surprinși să vadă o maimuță care a furat un cățeluș | Profimedia

O maimuță din Taman Lestari Putra, Malaezia, a înșfăcat puiul de câine de doar 2 săptămâni de pe stradă. După ce l-a prins, maimuța l-a urcat pe vârful unui stâlp de electricitate din apropiere, scrie People.

Localnicii au văzut momentul în care maimuța a prins câinele și s-a urcat pe stâlp. Ei au recunoscut maimuța, pentru că aceasta face parte dintr-un grup de primate cunoscute pentru că fură mâncare de la oameni.

Îngrijorați de soarta patrupedului, ce se afla în posesia maimuței fără apă și hrană, rezidenții din Taman Lestari Putra au continuat să observe situația.

Un cățeluș a fost răpit de o maimuță, ce l-a ținut 3 zile pe un stâlp de electricitate

„Cățelușul părea obosit și speriat, dar maimuța n-a părut să-i facă rău. Maimuța doar ținea câinele în timp ce acesta se tot mișca,” a declarat Cherry Lew Yee Lee, martoră la „răpire”, pentru NewsFlare.

Citește și: Pare o creatură misterioasă, dar după spălare și cosmetizare iese la suprafață adevarata rasă. Ce este acest animal, de fapt

„A părut că se poartă cu micul câine precum un prieten sau un bebeluș, a fost foarte ciudat. Dar tot trebuia să salvăm săracul pui pentru că părea să fie înfometat,” a continuat Cherry.

Vezi imagini cu patrupedul salvat, după ce a fost răpit de o maimuță, în GALERIA FOTO

Cherry a încercat timp de 3 zile, alături de alți localnici, să convingă maimuța să elibereze puiul. De fiecare dată când se apropiau de maimuță, însă, animalul se retrăgea pe stâlp sau în copacii din apropiere.

Pe 18 septembrie, un grup de localnici a încercat să sperie maimuța. Într-un final, primata a eliberat puiul de câine.

Localnicii au recuperat cățelușul, ce nu a părut să aibă răni serioase. Potrivit NewsFlare, maimuța a părăsit zona fără răni, de asemenea.

După ce a fost salvat, un localnic a avut grijă de pui, pe care l-a și adoptat. Cățelușul „răpit” de maimuță a primit și un nou nume - Saru.

Potrivit The Mirror, guvernul din Malaezia se confruntă cu peste 3.800 de plângeri din partea publicului din cauza pagubelor produse de maimuțele sălbatice, pe an.

Citește și: Tess Robison a aflat că suferă de o boală gravă datorită cățelușei ei. Cum s-a întâmplat totul

Autoritățile locale au început un program controversat prin care au omorât aproximativ 70.000 de macaci pe an, în perioada 2013 - 2016.

O femeie a găsit în frigiderul bunicii mâncare veche de 50 de ani, congelată din anul 1972. Ce a descoperit ulterior... Raizel Calago are 16 ani, dar arată de 50. De ce i s-a schimbat înfățișarea drastic în doar 2 ani și cum arăta înainte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x