Căutare Live

Un client i-a scris chelneriței pe bon cel mai neașteptat mesaj posibil! Surpriza a fost de proporții când femeia a văzut ce i-a lăsat bărbatul pe masă!

O chelneriță din Statele Unite a avut parte de o întâmplare mai mult decât emoționantă, ce i-a schimbat viața.

Întâmplarea a devenit cunoscută pretutindeni

O chelneriță din Statele Unite a avut parte de o întâmplare mai mult decât emoționantă, ce i-a schimbat viața.

Este vorba despre Becky Nielsen, o tânără care, la finalul unei zile lungi de lucru, a trăit o experiență unică. A așteptat ultimul client pentru a putea ieși din tură, dar a avut parte de o surpriză uriașă.

Nu mică i-a fost mirarea atunci când a observat că respectivul client îi lase un bacșiș de aproape 80 de dolari, chiar dacă făcuse o consumație de 20 de dolari.

Pe bon, femeia a citit un mesaj de-a dreptul răvășitor: „Un prieten foarte bun mi-a murit seara trecută. Viața este foarte scurtă. Te rog, bucură-te de ea alături de o persoană pe care o iubești”.

Chelnerița a vrut să îi mulțumească personal binefăcătorului său, dar nu l-a mai găsit. Totuși, povestea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Ultimele știri