Antena Căutare

Cine este „doamna judecător cu pantofi albaștri”?! Mama și copilul ei, din nou împreună datorită magistratului

Personajul principal al poveștii ”Doamna cu pantofi albaștri” scrisă de o avocată din Sibiu, care a impresionat, înduioșat și emoționat o țară întreagă, făcând înconjurul internetului, este judecătoarea Camelia Folea de la Judecătoria Blaj. Aceasta merită toate felicitările noastre!

Personajul principal al poveștii ”Doamna cu pantofi albaștri” scrisă de o avocată din Sibiu, care a impresionat, înduioșat și emoționat o țară întreagă, făcând înconjurul internetului, este judecătoarea Camelia Folea de la Judecătoria Blaj.

Camelia Folea a fost numită judecător prin decret prezidențial în 1098 la Judecătoria Blaj, unde în anul 2012 a fost președinte delegat. Potrivit declarației de avere aceasta deține un apartament și o garsonieră în Blaj, dar și un apartament în Cluj-Napoca. În declarația de avere apare că are un fiu, dar nu este trecut nimic la rubrica ”soțul”.

Amintim că povestea a devenit celebră datorită modului frumos în care s-a comportat magistratul cu un copil de 8 ani, adus în fața ei într-un proces în care mama a cerut și a obținut încredințarea acestuia, băiatul fiind până atunci la tată.

Anunț de ultimă oră! Jupiter protejează Pământul de distrugere... Un client i-a scris chelneriței pe bon cel mai neașteptat mesaj posibil! Surpriza a fost de proporții când femeia a văzu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x