Un băiat de 11 ani a cucerit internetul! Ce a făcut, după ce a spart un ghiveci, din greșeală. „Mă scuzați!” – FOTO

Un băiat în vârstă de 11 ani din Italia a cucerit internetul, cu gestul pe care l-a făcut după ce a spart, din greșeală, un ghiveci.

Un băiat de 11 ani a cucerit internetul! Ce a făcut, după ce a spart un ghiveci, din greșeală. „Mă scuzați!” (Ilustrație)

profimediaimages.ro

Gestul copilului a devenit viral pe social media în câteva ore., după ce a fost publicat de un profesor de filosofie din Padova.

„Un vecin ne oprește și ne arată (fericit) acest bilețel, pe care l-a găsit lângă una dintre plantele sale. L-a lăsat fiul unor prieteni (11 ani), cu semnătură și o bancnotă de 5 euro. Următorul meu curs de etică publică la Universitate nu poate începe decât de aici”, a scris profesorul.

Un băiat de 11 ani a cucerit internetul! Ce a făcut, după ce a spart un ghiveci, din greșeală. „Mă scuzați!” – FOTO

Biletul băiatului

Citește și: Un copil de trei ani a căzut de la etajul 29 și a supraviețuit! „Corpul lui mic a fost făcut zob, dar el e un luptător!”. Atenție, imagini greu de privit! FOTO

„Bună ziua. Mă scuzați pentru că am rupt ghiveciul din greșeală, cu o minge de fotbal. Iată 5 euro pentru pagube”, a scris copilul pe bilețelul pe care i l-a lăsat păgubitului.

Pentru multe persoane, gestul lui „dă speranță pentru un viitor mai bun”.

Ultimele știri