Antena Căutare

Un expert în bani cere oamenilor să-și pună cardul într-un bol cu apă și apoi în congelator. Ce se întâmplă

Martin Lewis, un expert și jurnalist financiar din Regatul Unit, a uimit lumea după ce a propus o metodă total neobișnuită de face economii. Acesta sugerează că oamenii ar putea fi ajutați de un truc cât se poate de hilar la prima vedere. I-a sfătuit pe oameni să-și înghețe cardul de credit într-un bol cu apă.

colaj foto cu un frigider îsi un card de credit Galerie
Un expert în bani cere oamenilor să-și pună cardul într-un bol cu apă și apoi în congelator. | Profimedia/Shutterstock

Nu este pentru prima dată când Martin Lewis propune tot felul de metode inedite de a face față presiunii financiare. În cea mai recentă intervenție a sa în cadrul unor cursuri pe care le predă, acesta sugerează o metodă inedită prin care te poți salva din punct de vedere financiar.

El și-a sfătuit cursanții să pună cardul într-un bol cu apă apoi să-l lase în congelator pentru a îngheța, astfel încât să devină inutilizabil pentru o perioadă de timp. Această metodă îi va ajuta pe mulți să prevină cheltuielile impulsiv și să se concentreze pe compensarea datoriilor.

Metoda de a-ți îngheța cardul a provocat reacții în lanț. Oamenii se amuză când aud sfaturile expertului Martin Lewis, în timp ce alții aplică totul așa cum le este predat

Martin Lewis a avut intervenții nenumărate de-a lungul timpului care au ajutat sute de oameni să scape din colapsul financiar în care se aflau. La ultimul său curs pe care l-a susținut în urmă cu puțin timp, el a propus înghețarea cardului pentru a evita orice fel de situație în care aceștia și-ar putea cheltui economiile, relatează tabloidul Mirror.

Această sugestie a venit ca suport pentru cursul în care a vorbit despre datoriile pe care oamenii le pot avea la bănci și dobânzile uriașe care vin odată cu acestea.

Martin a explicat că sfatul său este conceput special pentru persoanele care au datorii și care au un card 0%. El le-a spus cursanților săi că pot aplica metoda “bulgărelui de zăpadă" pentru a scăpa de datorii. Astfel, să înceapă să-și achite dările începând cu cele mai mici, așa încât să nu resimtă prea mare presiune, ca mai apoi să se ducă treptat spre sumele mari pe care le au de înapoiat.

Totodată, dacă au bani puși deoparte, el recomandă oamenilor să se concentreze pe achitarea datoriilor cu cea mai mare dobândă înainte de a se ocupa de celelalte. Acest lucru îi va ajuta să scape mai repede și să ajungă la o situație financiară echilibrată.

Citește și: Ce soluție a găsit un român pentru a-și reduce cu 80% suma facturilor de la gaze și curent: "Sunt foarte mulţumit"

Ca un ajutor în plus să prevină cheltuielile impulsive, el i-a sfătuit să-și înghețe cardul pe care își fac economiile pentru a-și achita datoriile, în acest fel nu vor putea să-l folosească. Metoda este simplă, explică el. Tot ce trebuie făcut este să puneți cardul într-un bol cu apă și să-l băgați în congelator. În timp ce unii au ales să ironizeze propunerea specialistului, alții l-au pus fără doar și poate în aplicare, în speranța că vor scăpa de stresul și presiunea datoriilor.

Cel mai sigur este, însă, să vă disciplinați financiar, fără a apela la situații extreme care ar putea duce la deteriorarea bunurilor, cum ar fi cardul.

Citește și: Zodiile binecuvântate din naștere la bani. Cele două semne zodiacale care se bucură de abundență financiară fără să facă nimic

O broască cu o greutate record a fost găsită într-o junglă din Australia. Cât cântărește și de ce a fost ucisă imediat d... Un tânăr a primit o pungă de bani în comanda de la un fast-food celebru. Clipul cu pățania a strâns două milioane de viz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x