Antena Căutare

Un fotograf a dezvăluit ce detaliu de la pozele de nuntă prevestește divorțul unui cuplu, cu mult timp înainte

Un fotograf a dezvăluit care este detaliul de la pozele de nuntă ce poate arăta că o căsnicie este sortită eșecului și că mirii vor divorța într-un timp scurt.

imagine cu un fotograf la nunta Galerie
Dezvăluirile fotografului au stârnit numeroase reacții în mediul online | sursa foto: Shutterstock

Se spune că nunta este unul dintre cele mai fericite momente din viața unui om, însă un fotograf contrazice această idee și susține că poate prevesti ce cupluri vor divorța, bazându-se doar pe un detaliu ce apare la pozele de nuntă. Dezvăluirile omului au făcut rapid înconjurul lumii și au stârnit un val puternic de reacții.

Un fotograf a dezvăluit ce detaliu de la pozele de nuntă arată că unele cupluri vor divorța în viitorul apropiat

Orice mireasă își dorește să aibă parte de o nuntă ca-n povești, motiv pentru care petrecerile sunt, de cele mai multe ori, atent organizate. De la decorațiuni, aranjamente florale, meniu și formație și până la așezarea invitaților la mese, totul este organizat atent, pentru ca petrecerea să iasă cât mai bine.

Citește și: Cum s-a răzbunat o mireasă pe soacra ei chiar în ziua nunții. Mirele și invitații nu au știut ce să mai facă

Desigur, de la un asemenea eveniment nu poate lipsi fotograful și misiunea lui este extrem de importantă: aceea de-a face miresele și mirii, dar și invitații, să arate cât mai bine. Sunt însă și situații când lucrurile nu merg așa cum ar trebui, în ciuda numeroaselor eforturi depise.

Un fotograf a surprins din plin și a stârnit numeroase discuții atunci când a dezvăluit faptul că își poate da seama ce cupluri vor divorța doar după pozele de la nuntă.

„Sunt fotograf și mirele m-a sunat la câteva zile după nuntă să mă roage să fiu atent și să am grijă să șterg fotografiile în care el se uită la vreo femeie, alta decât mireasa”, a fost confesiunea făcută de fotograf pe Reddit, arată cei de la mirror.co.uk.

Citește și: Soacra a încercat să îi strice rochia de mireasă, așa că o femeie s-a răzbunat în cel mai neașteptat mod posibil. Ce a făcut

N-a durat mult și alții au făcut confesiuni similare și și-au dezvăluit astfel secretele prin care își dau seama ce cupluri vor divorța, totul în funcție de pozele de la nuntă.

„Mirele era la a treia nuntă și fratele lui, care era și cavaler de onoare, s-a ridicat și a zis: Bine ați revenit! Mă bucur să văd și fețe veche, dar și fețe noi!”, a povestit un bărbat despre modul în care au apărut brusc tensiuni la nunta respectivă.

„Am auzit mirele râzând isteric și m-am grăbit să văd despre ce e vorba. Mireasa înota disperată în lac și, când a ieșit de acolo, arăta de parcă urma să omoare pe cineva. Mireasa era furioasă că mirele n-a făcut mic, ci doar a stat acolo să se amuze. În cel mult 6 luni, cei doi au divorțat”, a fost dezvăluirea făcută de un alt fotograf.

Practic, certurile, ironiile și situațiile tensionate întâlnite de fotografii chemați să facă poze de nuntă s-au transformat în semne prevestitoare de divorț pentru multe cupluri.

Creatura bizară, cu buline, care își poate crește volumul. A fost găsită pe plajă... Un bărbat a mers la magazin ca să cumpere broccoli, dar când a deschis punga a tras o sperietură uriașă. Ce a putut să d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x