Antena Căutare

Un fotomodel și-a făcut implant ocular și și-a schimbat culoarea ochilor. A vrut să semene cu Frumoasa din Pădurea Adormită

Din dorința de a semăna cu un personaj de desene animate, un model a decis să își facă implant ocular, pentru a-și schimba culoarea ochilor. Pixee s-a născut cu ochii albaștri, dar și-a dorit să îi aibă turcoaz.

Din dorința de a semăna cu un personaj de desene animate, un model a decis să își facă implant ocular, pentru a-și schimba culoarea ochilor. Pixee s-a născut cu ochii albaștri, dar și-a dorit să îi aibă turcoaz.

"Am auzit prima data despre aceasta intervenție, în urmă cu trei ani și imediat am știut că trebuie să o fac. Culoarea pe care mi-am dorit-o a fost verde marin. Este ceva ce nu as fi putut obține pe cale naturală", a declarat ea, citata de metro.co.uk.

A fost a 19-a intervenție cosmetică pe care Pixee Fox a suferit-o, la doar 26 de ani. Tânăra din Stockholm și-a dorit din copilărie să arate precum idolul său, Jessica Rabbit sau Aurora din Frumoasa Adormită, și pentru asta a cheltuit sume exorbitante, potrivit TheSun.co.uk.

Și-a modificat cutia toracică rămânând cu doar șase coaste pentru a avea o talie de 35 de centimetri. Ea mai are implanturi cu silicoane în sâni, fese și chiar labioplastie, care au costat-o peste 100.000 de euro. and Aurora from Sleeping Beauty.

Pixee a făcut intervenția chirurgicală în Spitalul Spectra Eye, din New delhi, India și a fost tratată de doctorul Suraj Munjal. Operația a durat 15 minute și a existat riscul de a-i fi afectata vederea.

"Am crezut că voi fi judecată pentru aspectul meu fizic, dar a fost exact opusul și cu toții au fost foarte prietenoși și drăguți cu mine", a declarat Pixee.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O tânără a topit 90 de kilograme, dar corpul ei a suferit transformări şocante: vergeturi şi şapte kilograme de piele în... 100.000 de mineri pe ”Muntele Dezgolit”: ”Era atât de mult aur, încât se înregistrau 80 de morți pe lună! Se tăiau pentr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x