Antena Căutare

Un indian de Cartea Recordurilor! A rezolvat aproape 2.500 de cuburi RUBIK în doar 24 de ore, cu o singură mână. Video incredibil cu tânărul "în acţiune"!

Un maestru indian în rezolvarea cuburilor Rubik a doborât o performanţă înscrisă în Cartea Recordurilor reuşind să dea de capăt unui număr de 2.474 de cuburi în 24 de ore, folosind o singură mână, relatează marţi agenţia de ştiri UPI.

Un maestru indian în rezolvarea cuburilor Rubik a doborât o performanţă înscrisă în Cartea Recordurilor reuşind să dea de capăt unui număr de 2.474 de cuburi în 24 de ore, folosind o singură mână, relatează marţi agenţia de ştiri UPI.

Tânărul spune că a început să rezolve cuburi Rubik urmând instrucţiunile unui prieten când era copil şi că a devenit interesat să transforme hobby-ul în participări la competiţii în 2014. El a spus că a urmărit tutoriale pe YouTube pentru a reduce timpul mediu de rezolvare a unui cub la circa 10 secunde.

"În competiţii am avut o medie de 15 secunde, iar o dată acasă am ajuns chiar la o medie de 10 secunde, recordul meu de până acum. Când am ştiut că pot să fac asta, am fost sigur că pot depăşi recordul", a declarat Sai pentru The News Minute despre recordul său de rezolvat cuburi cu o singură mână.

El a spus că a depus eforturi pentru a-şi asigura un avans considerabil în primele ore ale tentativei sale de intrare în cartea recordurilor.

"În ziua evenimentului, am luat pauze de doar 2-5 minute în primele câteva ore. Am reuşit să rezolv 600 de cuburi în patru ore şi jumătate", a afirmat el.

Tânărul a mai precizat că documentaţia trimisă la Guinness World Records include o înregistrare video a întregului eveniment de 24 de ore. Krishna Sai, de 20 de ani, din Chennai, a declarat că a trimis la Guinness World Records documentaţia prin care arată cum a rezolvat cele 2.474 de cuburi cu o singură mână în 24 de ore, depăşind recordul de 2.174 de cuburi stabilit de un alt indian, Raju Gadiraju, în 2014.

Imagini INCREDIBILE surprinse la o fermă din Nigeria! Un ied a cucerit internetul, după ce a încercat să câștige o priet... Nu e nicio glumă. El este omul care are O FAMILIE de 347 de membri! Cum a fost posibil așa ceva!...
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023 aduce vești bune pe plan profesional...
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023. Taurii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Ce spune culoarea părului tău despre tine. Tipul de personalitate pe care îl ai
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x