Antena Căutare

Muzica, folosită ca armă în criza provocată de COVID-19! Un medic le cântă pacienţilor bolnavi de coronavirus şi colegilor doctori! VIDEO

Un medic din New York le cântă pacienţilor bolnavi de coronavirus şi colegilor doctori. După ce imaginile tratamentului neobişnuit au devenit virale, doctorul Elvis Francois şi-a lansat un album cu piesele lui preferate.  

Astfel, când nu salvează vieţi, doctorul Elvis Francois cântă pe holurile spitalului din cel mai mare focar al lumii. După o tură epuizantă în sala de operaţii, a realizat că muzica este cel mai bun tratament.

„După intervenţie, încheiam procedura şi am început să cânt în sala de operaţii. Şi unii colegi au început să cânte alături de mine. În acel moment, am realizat cât de specială este muzica pentru mine”, a spus doctorul Elvis Francois.

După ce a devenit celebru pe internet, Elvis Francois a fost invitat în emisiuni precum „The Ellen DeGeneres Show” şi „Good Morning America".

Când se va confrunta România cu un al doilea val de îmbolnăviri de coronavirus! Alexandru Rafila: „Sperăm să avem până atunci un tratament!”

A înregistrat şi primul album de cover-uri ce poate fi descărcat de pe platformele de online de muzică. Banii câştigaţi vor fi donaţi medicilor, spitalelor și organizaţiilor caritabile care ajută cadrele medicale din prima linie.

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor cauzate de noul coronavirus în România, precum și cel al cazurilor de infectare cu COVID-19, aici.

„Cine sunteți voi să mă legitimați pe mine?” Când au văzut ce scrie pe buletinul unui bucureștean, polițiștii l-au dus d... La mulți ani de Sfântul Gheorghe! Ce semnifică numele sfinte pe care cei din jurul nostru le poartă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x