Antena Căutare

Când se va confrunta România cu un al doilea val de îmbolnăviri de coronavirus! Alexandru Rafila: „Sperăm să avem până atunci un tratament!”

Un al doilea val de îmbolnăviri de coronavirus n-ar întârzia prea mult să apară în România, după cum consideră profesorul Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie.

Când se va confrunta România cu un al doilea val de îmbolnăviri de coronavirus! Alexandru Rafila: „Sperăm să avem până atunci un tratament!”
Când se va confrunta România cu al doilea val de îmbolnăviri de coronavirus! Alexandru Rafila: „Sperăm să avem până atunci un tratament!” | profimediaimages.ro

Potrivit profesorului Alexandru Rafila, un al doilea val de îmbolnăviri cu coronavirus ar putea apărea în cursul sezonului rece.

„Al doilea val de îmbolnăviri cred că va veni în cursul sezonului rece, spre finalul toamnei, așa cum sunt toate virozele respiratorii care evoluează mai intens în sezonul rece decât vara sau primăvara. Probabil atunci vom avea un al doilea val de îmbolnăviri", a spus Alexandru Rafila.

Alexandru Rafila: „Sperăm ca la al doilea val de îmbolnăviri de coronavirus să avem un tratament”

El a precizat că speră ca până atunci să se găsească un tratament cu răspuns adecvat și eficient la boală.

Articolul continuă după reclamă

Când au voie polițiștii, de fapt, să le dea amenzi celor care ies din izolare! Orban: „Am cerut corectarea acestor situații!”

„Sperăm să avem până atunci un tratament care să răspundă nevoii de a împiedica evoluția gravă a bolii, mai ales la pacienții din categoriile de risc", a adăugat profesorul Alexandru Rafila, potrivit digi24.ro.

Azi e „Înalt Prea Sfințit”. Ieri turna la Securitate! Nume de cod: Petru. A pârât un profesor! Cum s-a apărat IPS Pimen. „Numai autoritățile pot!”

Discuții privind o potențială revenire a infectării cu coronavirus în sezonul rece există, la nivel internațional.

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor cauzate de noul coronavirus în România, precum și cel al cazurilor de infectare cu COVID-19, aici.

Credeau că le va fi bine! Românii plecați în Germania, la sparanghel, o duc rău: "Folosim dușuri comune, săpunul es... Nelu Tătaru confirmă! Medicamentul minune pentru tratarea COVID-19 ar putea ajunge în România în doar o lună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților Luni, 15.07.2024, 23:40
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Citește și
x