Căutare Live

Un minut, două sau trei? Găsește diferențele dintre cele două imagini! Cât ți-a luat?

Un copil de câțiva anișori, antrenat cu desene animate și povești aventuroase, ar găsi diferențele în mai puțin de un minut, însă specialiștii spun că pentru un adult misiunea devine mult mai dificilă. De ce? Pentru că odată cu vârsta, spiritul nostru de observație este diminuat.

Un copil de câțiva anișori, antrenat cu desene animate și povești aventuroase, ar găsi diferențele în mai puțin de un minut, însă specialiștii spun că pentru un adult misiunea devine mult mai dificilă. De ce? Pentru că odată cu vârsta, spiritul nostru de observație este diminuat.

Așa cum se întâmplă de obicei, micuții noștri au un spirit de observație mult mai dezvoltat, poate și datorită faptului că sunt mereu curioși, dornici de noutate. În multe cazuri reușesc să rezolve anumite probleme de logică și atenție mai rapid decât părinții.

O astfel de situație întâlnim și la acest test, cele două imagini fiind diferențiate de mici detalii. Tu le vezi?

Posibil răspuns:

Fetița: elasticele de păr în culori diferite, culoarea cizmelor, modelul de pe bentiță

Ursul polar: numărul de gheare de la labele din spate, pernița de la piciorul stâng

Băiețelul: pana de la bentiță, culoarea genții

Valul: poziționat diferit

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri