Căutare Live

Un minut, două sau trei? Găsește diferențele dintre cele două imagini! Cât ți-a luat?

Un copil de câțiva anișori, antrenat cu desene animate și povești aventuroase, ar găsi diferențele în mai puțin de un minut, însă specialiștii spun că pentru un adult misiunea devine mult mai dificilă. De ce? Pentru că odată cu vârsta, spiritul nostru de observație este diminuat.

Un copil de câțiva anișori, antrenat cu desene animate și povești aventuroase, ar găsi diferențele în mai puțin de un minut, însă specialiștii spun că pentru un adult misiunea devine mult mai dificilă. De ce? Pentru că odată cu vârsta, spiritul nostru de observație este diminuat.

Așa cum se întâmplă de obicei, micuții noștri au un spirit de observație mult mai dezvoltat, poate și datorită faptului că sunt mereu curioși, dornici de noutate. În multe cazuri reușesc să rezolve anumite probleme de logică și atenție mai rapid decât părinții.

O astfel de situație întâlnim și la acest test, cele două imagini fiind diferențiate de mici detalii. Tu le vezi?

Posibil răspuns:

Fetița: elasticele de păr în culori diferite, culoarea cizmelor, modelul de pe bentiță

Ursul polar: numărul de gheare de la labele din spate, pernița de la piciorul stâng

Băiețelul: pana de la bentiță, culoarea genții

Valul: poziționat diferit

Nu treci testul? Îți poți lua adio de la permisul de conducere. Toți șoferii vor fi testați începând de mâine... Minune tehnologică! Prima maşină ieşită dintr-o imprimantă 3D se conduce singură şi este gata pentru şosele. ”Te duce un...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri