Antena Căutare

Un motan confundat cu un leu a creat panica Marea Britanie

Un leu care a inspaimantat vreme de doua zile o regiune din Marea Britanie s-a dovedit a fi, de fapt, o pisica. Animalul a fost dat de gol chiar de catre stapanii sai.

Teddy este un motan cu o statura impresionanta. Timp de cateva zile, animalul a tinut pe jar autoritatile din Essex dupa ce doi localnici care l-au vazut intr-un camp au crezut ca este un leu si l-au fotografiat. Stapana lui a vazut imaginile si spune ca Teddy a fost surprins chiar in zona lui preferata, de unde se intoarce mereu cu scaieti si tot felul de alte lucruri prin blana.

Panica starnita a obligat politia sa inceapa cautarile, inclusiv cu doua elicoptere. Mai bine de 24 de ore, agentii au cercetat fiecare metru patrat de pamant din regiunea vizata. Dar, evident, nu au gasit nimic. Motanul se odihnea deja in confortul casei stapanilor.

Singurii care nu sunt convinsi ca leul care le ameninta comunitatea este, de fapt, motanul cu nume de urs, sunt chiar cei care l-au fotografiat. Cuplul sustine ca stie ce a vazut si fiara este inca libera.

Foto: Roland Hoskins

Katrina, Rita, Paloma. Te-ai intrebat vreodata de unde vin numele uraganelor?... GALERIE FOTO! Crezi ca stii sa faci gratar?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x