Antena Căutare

GALERIE FOTO! Crezi ca stii sa faci gratar?

Cateva lemne, pentru inceput, si un sac de carbuni din supermarket. Carne, lamai, verdeturi, multa dragoste, neaparat suc pentru domnisoare. Si multa bere! Ti se pare gratarul perfect, nu-i asa? Ei bine, sa stii ca unii au transformat prajeala in arta. Si fumul in spectacol… GALERIA FOTO si explicatiile, mai jos!

Desi romanul e frate cu gratarul, gratarul lasa de dorit. Probabil din cauza berii, dar asta e o alta problema. Dincolo de micile grilaje unse cu lamaie, slanina sau ulei - dupa gusturi, si aferentul jar, ai nostri petrecareti au ramas in urma la design. Niciun gratar in forma de tren, motor, revolver, porc (sic!) sau carucior pentru bebelusi. Lipsa de imaginatie.

Dar exista salvare. Si, ca de obicei, vine din Vest. Dincolo de Ocean, unde gratarul nu e frate cu americanul, dar e cochet. Prajeste carnea, scoate fum, accepta betii, dar tine la eticheta.

La fel cum nici tu nu vrei un piept de pui in sange - asezonat anapoda cu cenusa (sau bere calda, vai!), la fel nici gratarul american nu accepta compromisuri. Vopsea de prima clasa, design mind-blowing (ca la americani), neaparat roti, poate si un horn de locomotiva interbelica. Stil. Daca se poate, pistoane. Merg cu ulei.

Da, asa este, ne place frumosul, mai ales cand scoate fum. Ai un gratar de nota 10? Trimite poza aici si a1.ro o va publica. Nu de alta, dar vine iarna si iar frigem tigaile!

sursa foto: The Chive

Un motan confundat cu un leu a creat panica Marea Britanie... Fenomen astrologic rar: maine vom fi fascinati de luna albastra!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x